dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-29, 19:43 
Bohater

haha oj Aniu, Aniu ;P nie mogę z Ciebie ;D hehehe szalejesz maleńka :* No to się może napijemy... zaserwuję wirtualnie pyszne drinki :mrgreen: bynajmniej wyglądają apetycznie... ale bym się napiła no! :mrgreen:

Załączniki:
mniam mniam....jpg
mniam mniam....jpg [ 28.67 KiB | Przeglądane 155 razy ]
mniam.jpg
mniam.jpg [ 32.2 KiB | Przeglądane 221 razy ]

PostNapisane: 2012-03-29, 20:30 
Pochłaniacz

Ja tylko na minutkę… Padłam jak to wszystko zobaczyłam… po prostu padłam… :lol: :lol: :lol:

Oczywiście przyłączam się do życzeń. Wszystkiego najlepszego i spełnienia wszystkich marzeń. :-)

Juli, a co do tego pana w muszce… To ja chyba jestem jakaś inna… Bo w ogóle mi się nie podoba… Szczerze to chyba strzeliłabym sobie w głowę gdyby mój facet tak wyglądał… :lol: Ale ja nigdy nie lubiłam takich ulizanych i naoliwionych. Mocne rysy twarzy, rozczochrany, trzydniowy zarost, to jest to. :-D Normalny facet, męski i kanciasty... Ale nie taki żeluś na jeżyku... :lol:
A jako fanka małych szybkich i czekolady, zaserwuję Wam to:

Załączniki:
shot.jpg
shot.jpg [ 57.32 KiB | Przeglądane 213 razy ]
Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-29, 20:34 
Przyjaciel

Dobry wieczór Wszystkim :-)
Jest mi naprawdę baaaardzo miło i przyjemnie - powiem szczerze że się nie spodziewałem.
Julitko - dziękuję za "smakowite" życzenia ;-)
Izuniu - dziękuję za życzenia i tu i na gg.... ważne to bardzo dla mnie jest :-)
Aniu - Tobie też bardzo dziękuję, jest mi szczególnie miło że mimo ostatnich tarć miedzy nami pamiętałaś i tu i na gg..... naprawdę ucieszyłem się :-)
Olu - to dla mnie też ważne że pamiętałaś i chcesz mi złożyć życzenia.... cieszę się :-)
Basiu - no powiem że jak napisała Ania - "padłem" jak przeczytałem co napisałaś i zobaczyłem Cię w tej przepięknej sukni.... nie bardzo wiem co napisać - jesteś "zjawiskowa" :-)
Wam chłopaki też dziękuję.... może kiedyś uda się razem spotkać coś wypić za NASZE WSPÓLNE zdrowie... Wszystkich tu piszących :-)
Kochani jesteście.... dobrze że "chłopaki nie płaczą" ;-) :lol:
P.S. Wybaczcie przyjaciele ale muszę wyjść dzisiaj na małe spotkanie wśród grona znajomych w realnym świecie, bo spotykamy się w małym Pubie w takim kameralnym gronie najbliższych. Baaaardzo bym chciał aby każde z Was było też obecne... no ale co zrobić - może kiedyś.....
DZIĘKUJĘ............:***
http://www.youtube.com/watch?v=447yaU_4DF8

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-29, 21:14 
Władca pierścieni

Witam was ;-)

Julita ty to masz pomysły :-D No wiesz nie chodziło mi to że ten striptiz zrobią Panowie (wiesz jacy) tylko chodziło mi to, że zrobią to Panowie ze zdjęcia ot po prostu wyskoczą i łaaaaaadnie się nami zaopiekują co ty na to, to chyba nie byłby zły pomysł co?? całuski kochana pa:*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-29, 21:21 
Władca pierścieni

princeska napisał(a):
Witam Wszystkich i miłego dnia zycze :-)

A Tobie Danielku Wszystkiego Najlepszego - zycze duzo zdrowia i szczescia. Spelnienia wszystkich marzen i tylko usmiechnietych dni. W wirtualnym swiecie nie ma co dac ani jak dac wiec daje Ci siebie. Nie chodzi oczywiscie o fizyczne oddanie, nie jestem taka ani Ty Danielu nie oczekujesz takich rzeczy. Chodzi oczywiscie o moja przyjazn i czesc serduszka, wiedz ze jestes w nim po prostu jako osoba ktora polubilam i bardzo szanuje. STO LAT! :-)
http://www.youtube.com/watch?v=9EOc_9OG ... re=related

Basiu kochana - daniel ma rację naprawdę jesteś zjawiskowa :-D Powiem więcej wyglądasz na tym zdjęciu w niebieskiej sukni jak ANIOŁ naprawdę jak ANIOŁ i brakuje tam oczywiście skrzydeł, takich białych, dużych ba ogromnych skrzydeł ;-) Po prostu jak patrzę na to twoje zdjęcie to brakuje mi słów jak je opisać.... Po prostu powiem tak: NIC DODAĆ NIC UJĄĆ to zdjęcie piękne i genialne ;-) ;-* Pozdrawiam cię Basiu pa;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-29, 21:25 
Władca pierścieni

Ana19 napisał(a):
:shock: :lol: :lol: :lol: Witam wszystkich..
Rozwaliliście mnie :lol: no nie mogę i muszę coś na bazgrać:
no..Wszystkiego Naj Danny ;)..w sumie te życzenia,które wolałam napisać Ci, zostały już napisane na gg, więc nie będę się tu rozpisywać;)
Barbaro..!Widzę,że nie pomyliłaś się tworząc nick ''Princesska'' :-D Daniel na pewno padnie jak to zobaczy :-P a tak swoja droga to ta sukienka była na jakąś okazję,czy...? :mrgreen: No pytam serio jakby co.. :-P
Znużona...o Jezusie! Normalnie zaszalałaś, poczułam sie jakbyś to dla mnie zorganizowała :lol: Te torty..mmm..oba bym zjadła:p choć wolę osobiście czekoladowe:D Mniam! Co do tego Pana :mrgreen: Najlepsze zdjęcie nr.2 (choć najbardziej z wyphotoshopowany:P) :-D ale i tak BOSSSKI! :lol: co do tego photoshopa to w sumie mało jaki facet nie jest ''zrobiony'' ;-) ,właśnie ktoś mi to dziś uświadomił :mrgreen: haha..:P no i ten z balonem :mrgreen: a może szpileczką PYK by zrobić? :lol: :-P Pozdrawiam wszystkich i zmykam;)

Hej Aniu ;-)

Dlaczego myślisz, że najlepsze zdjęcie to nr. 2 :lol: dla mnie wszystkie są niezłe ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-29, 21:31 
Władca pierścieni

niezidentyfikowany napisał(a):
Dobry wieczór Wszystkim :-)
Jest mi naprawdę baaaardzo miło i przyjemnie - powiem szczerze że się nie spodziewałem.
Julitko - dziękuję za "smakowite" życzenia ;-)
Izuniu - dziękuję za życzenia i tu i na gg.... ważne to bardzo dla mnie jest :-)
Aniu - Tobie też bardzo dziękuję, jest mi szczególnie miło że mimo ostatnich tarć miedzy nami pamiętałaś i tu i na gg..... naprawdę ucieszyłem się :-)
Olu - to dla mnie też ważne że pamiętałaś i chcesz mi złożyć życzenia.... cieszę się :-)
Basiu - no powiem że jak napisała Ania - "padłem" jak przeczytałem co napisałaś i zobaczyłem Cię w tej przepięknej sukni.... nie bardzo wiem co napisać - jesteś "zjawiskowa" :-)
Wam chłopaki też dziękuję.... może kiedyś uda się razem spotkać coś wypić za NASZE WSPÓLNE zdrowie... Wszystkich tu piszących :-)
Kochani jesteście.... dobrze że "chłopaki nie płaczą" ;-) :lol:
P.S. Wybaczcie przyjaciele ale muszę wyjść dzisiaj na małe spotkanie wśród grona znajomych w realnym świecie, bo spotykamy się w małym Pubie w takim kameralnym gronie najbliższych. Baaaardzo bym chciał aby każde z Was było też obecne... no ale co zrobić - może kiedyś.....
DZIĘKUJĘ............:***
http://www.youtube.com/watch?v=447yaU_4DF8

Hej danielu ;-)

Nie masz za co dziękować i wiem, że to dla ciebie bardzo ważne, więc również mi miło z tego powodu ;-) P.S. I baw się dobrze na tym spotkaniu w gronie najbliższych i znajomych ;-) Pozdrawiam pa ;-*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-29, 21:37 
Władca pierścieni

Dziewczyny: Olek i Julita ;-) Wiecie co te wasze DRINKI i te czekoladowe CO NIE CO Oli, no spisałyście się na medal, a te wasze przystawki na to imprezowanie to naprawdę ŚLINKA leci na sam widok :-P :lol:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-29, 21:45 
Bohater

http://www.youtube.com/watch?v=2BjBYytwcHM to dla wszystkich uwielbiam piosenki Varius Manx zwłaszcza tę;) DOBRANOC:******

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-29, 21:54 
Władca pierścieni

Ana19 napisał(a):
http://www.youtube.com/watch?v=2BjBYytwcHM to dla wszystkich uwielbiam piosenki Varius Manx zwłaszcza tę;) DOBRANOC:******

Dobranoc Aniu śpij dobrze pa pa:*:*:*:*

P.S. A tą piosenkę Anity Lipnickiej z zespołem Varius Manx paaamiętam i znam jak nigdy super piosenka pa:*

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 287, 288, 289, 290, 291, 292, 293 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2