niezidentyfikowany napisał(a):
brave napisał(a):
niezidentyfikowany napisał(a):
Ok Grzesiek
Kiedyś pisałem pod nickiem YSL -wpadliśmy na siebie kilka razy, zawsze grzecznie i kulturalnie. W nicku miałem symbol YSL. Od jakiegoś czasu pisałem jako ZMYSLOVY - także w Waszym temacie. Adres tego forum podała mi jedna z tu piszących dziewczyn. Ale to był błąd bo teraz Sama jest do mnie podejrzliwa i agresywna
Przykro mi jest
Coś jeszcze???
W porządku Koleś nie mogłeś trak odrazu
Nikt z osób tu piszących nie musiał się aż tak spowiadać, nikt... tylko ja.[/quote]
Przecież my się odrazu ujawniliśmy pod swoimi nickami i każdy wiedział kto i co[/quote]
Nie chciałem się od razu ujawniać - ale w takim razie przepraszam za zamieszanie. Ciekaw jestem jak ktoś stąd będzie chciał napisać coś u Was - też takie podejrzenia? Chcę zauważyć że nigdfy nikogo nie obraziłem ani nie napisałem w agresywnym stylu.[/quote]
Daniel weź się w garść i zachowuj jak facet. Doskonale wiedziałeś, że uciekliśmy tu z konkretnego powodu. Julitka poświęciła swój czas i zaangażowanie abyśmy mogli dalej pisać z uśmiechem. To miejsce ma dla nas wartość, której chronimy i bronimy. Jesteśmy otwarci na każdy nowy uśmiech ale ostrożni i podejrzliwi. Z jakiego powodu to przecież doskonale wiesz. Jesteś mężczyzną i lulać Cię nie będziemy przyjmij na klatę stan rzeczy i pisz z nami dalej. Sam trochę namieszałeś, ale już się wyjaśniło i jest ok!