niezidentyfikowany napisał(a):
Nie tylko... na fotce profil jest dostępny dla wszystkich, więc moi przyjaciele też niech wiedzą o nim - a za takich Was uważam wszystkich bez wyjatku
Przepraszam,ale tym razem nie wytrzymałam:/ po co piszesz takie rzeczy skoro szczerze tak nie myslisz?Bynajmniej nie co do mojej osoby?[/quote]
Napewno daniel uważa cię za przyjaciółkę, dlaczego myślisz że jest inaczej...??[/quote]
-----------------------------------------------------------------------------------------------
No właśnie albo gej, albo fotki komuś ukradłem albo wszyscy wiedzą lepiej nawet co ja myślę... no nie jest to miłe po raz kolejny się tłumaczyć. (chodzi o to że zdobyłem nr GG do Ani nie od niej samej tylko od wspołnego znajomego, Ania miała o to do niego pretensje: nie raz, nie dwa - więc napisałem że go kasuję i tak jakbym nigdy go nie miał... no chyba honorowo - ale widać że nie
)
Dobranoc[/quote]
Daniel proszę cię przecież wiesz, że ty wiesz najlepiej jaki jesteś i to co napisałeś już zapomnieliśmy i nie wracajmy już do tego dobrze?? Proszę cię!!