dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-24, 21:41 
Bohater

To ja Ci mogę napisać co dziś robiłam to zobaczysz,że aktywna juz byłam :D teraz jedynie mogę wziąć kąpiel i pokazać się skąpo ubrana w koszulkę nocną i szlafroczek :D haha..Ty chciałeś zaszaleć więc daje Ci ''genialnego pomysła'':D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-24, 21:43 
Bohater

jezabel napisał(a):
Znuzonaaa napisał(a):
Moje miśki nie mam czasu was teraz czytać... w poniedziałek wam wszystko opowiem i odpiszę ;* miłego weekendu :)

Julitko kochana, a czy się na mnie pogniewałaś... :-( Za to, że ostanio nie gadałam z tobą na gg?? Sorrki kochana, ale obiecuje poprawę i nie gniewaj sie na mnie już ok?? Pa :*

Może i wtrącać sie nie powinnam,ale na pewno nie ;-) po prostu jest bardzo zajęta...:) napisała,że odpisze Nam w poniedziałek,więc nie jest zła:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-24, 21:43 
Oczytany mnich

Witam Was :-)
Bardzo milo i przyjemnie tu u Was jest. Mozna czasami poczytac, cos napisac?
(przepraszam ale nie mam tylko PL znakow)
Juz kiedys przegladalam temacik ale teraz postanowilam sie zalogowac by moc czasami cos napisac od siebie, oczywiscie jak pozwolicie?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-24, 21:45 
Władca pierścieni

niezidentyfikowany napisał(a):
No powiem, że pogoda u mnie też jest piękna nie narzekam oby tak było do jesieni :-) Za wczasu nie ciesz się moim powrotem na forum Drogi Danielu, bo możesz się jeszcze rozczarować i później wylejesz na mnie wszystkie swoje pretensje... tak, więc to taka mała rada. Pozdrawiam :-)

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cześć Izuniu :-)
Jak mogę się rozczarować jak ja tu bywam baaaardzo sporadycznie. Cieszę się tylko dlatego że masz kontakt z fajnymi ludźmi tutaj, jak to Ola zauważyła "że i tak tu wrócisz" ;-) :lol:
Więc jaka by nie była Twoja decyzja ja pretensji miał nie będę.... a miałem je kiedykolwiek w stosunku do Ciebie ??? :-)[/quote]

Wiesz znam cię bardzo mało i to prawda, że przez ten czas nie miałeś do mnie wogóle pretensji, a wiesz w życiu różnie bywa i kto wie czy kiedyś nie będziesz ich miał, a wtedy ja bede je miała sumieniu tak więc NIGDY NIE MÓW NIGDY:) A słowo sporadycznie to złe słowo, bo niedawno bywałeś na tym forum prawie codziennie i mam nadzieję, że to się nie zmieni ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-24, 21:46 
Bohater

Hej Princeska;) no jasne! I napewno mówię w imieniu wszystkich:) bo my lubimy nowych:) i każdego przygarniamy;) W końcu to forum dla wszystkich:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-24, 21:46 
Władca pierścieni

Ana19 napisał(a):
jezabel napisał(a):
Ana19 napisał(a):
Witam w nowym dniu.Słoneczko świeci tylko mróz był:/ no i ominął mnie wczoraj fajny temat:/ No Iza martwię się martwie, troszkę życie mnie już nauczyło...........ale nie będę w to brnąć będzie jak Wszyscy ze chcecie :)Miło jednak,że wpadłaś;) Oj Tomku..to raczej chyba jakieś marzenie senne :D ale bardzo optymistyczne;) Pozdrawiam..miłego dnia:)

Aniu nie martw się tak... kochana, bo mi się serce kraje jak widzę, że masz saaame zmartwienia przeze mnie.... no :-( Posłuchaj ja wstępnie wróciłam, ale to oznacza, że się jeszcze zastanwiam i myślę nad tym tak, więc wiesz... uśmiechnij się i nie martw się już ok?? Pozdrawiam i całuję cię kochana pa:):*:*

Nie same:) po prostu jest wiele nie porozumień.To w końcu internet..ten wirtual nie pozwala nam trzeźwo patrzeć na komentarze innych;/ nie wiemy czego możemy się po sobie spodziewać.:) ale już jest w porządku dziewczyny już mnie poinformowały,że to nie przeze mnie :-> Pa Izuś ;-) :*

To fajnie Aniu cieszę się :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-24, 21:50 
Władca pierścieni

Dokładnie rozgoś się princeska i czuj się jak u siebie:) Mam nadzieję Aniu, że Julitka nie jest zła na mnie:-/ A z okazji impreza się dzisiaj rozkręca??

Ostatnio edytowano 2012-03-24, 21:52 przez jezabel, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-24, 21:51 
Oczytany mnich

Ana19 napisał(a):
Hej Princeska;) no jasne! I napewno mówię w imieniu wszystkich:) bo my lubimy nowych:) i każdego przygarniamy;) W końcu to forum dla wszystkich:)

Super :-) Dziekuje. Mam na imie Basia i jestem w bardzo podobnym wieku do Was dziewczyny choc juz "2" z przodu jest :mrgreen:
Pochodze z dolnoslaskiego i ucze sie jeszcze zaocznie. Teraz ma troche przerwy to wyrwalam sie z domku ale na swieta wracam :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-24, 21:52 
Oczytany mnich

jezabel napisał(a):
Dokładnie rozgoś się princeska i czuj się jak u siebie:) Mam nadzieję, Aniu nie jest zła na mnie:-/ A z okazji impreza się dzisiaj rozkręca??

A to jak imprezka to moze jakas skoczna muzyczka? Macie pomysly na cos ?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-24, 21:53 
Szczypior

Ja ze swojej strony witam nowego użytkownika forum:-)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2