niezidentyfikowany napisał(a):
No powiem, że pogoda u mnie też jest piękna nie narzekam oby tak było do jesieni
Za wczasu nie ciesz się moim powrotem na forum Drogi Danielu, bo możesz się jeszcze rozczarować i później wylejesz na mnie wszystkie swoje pretensje... tak, więc to taka mała rada. Pozdrawiam
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cześć Izuniu
Jak mogę się rozczarować jak ja tu bywam baaaardzo sporadycznie. Cieszę się tylko dlatego że masz kontakt z fajnymi ludźmi tutaj, jak to Ola zauważyła "że i tak tu wrócisz"
Więc jaka by nie była Twoja decyzja ja pretensji miał nie będę.... a miałem je kiedykolwiek w stosunku do Ciebie ???
[/quote]
Wiesz znam cię bardzo mało i to prawda, że przez ten czas nie miałeś do mnie wogóle pretensji, a wiesz w życiu różnie bywa i kto wie czy kiedyś nie będziesz ich miał, a wtedy ja bede je miała sumieniu tak więc NIGDY NIE MÓW NIGDY:) A słowo sporadycznie to złe słowo, bo niedawno bywałeś na tym forum prawie codziennie i mam nadzieję, że to się nie zmieni