witaj Amelio;)
I posłuchaj mnie bardzo uważnie JA ODESZŁAM Z POWODÓW OSOBISTYCH I SAMA PODJĘŁAM TAKĄ DECYZJĘ! Rozumiesz?? I nie podjęłam jej pod wpływem zaistniałej sytuacji pomiędzy Olkiem i Danielem... (bo uważam, że ta sytuacja, która zaistniała pomiędzy nimi, to jest ich sprawa, a nie moja i tylko oni mogą pomiędzy sobą to wyjaśnić rozumiesz?) I tak jak mówię podjęłam ją sama i z powodów osobistych, a nie pod wpływem Oli i Daniela, bo to nieprawda!!!! P.S. A co do Daniela to wydaje mi się, że niepotrzebnie będziesz go przekonywać do powrotu na forum, bo jeżeli on bedzie chciał wrócić to wróci jeżeli nie to nie. - Ale to jest tylko moje zdanie, a ty zrobisz z tym co ze chcesz i jak będziesz uważała za stosowne:) Pozdrawiam:) P.S. I mam wielką nadzieję, że prawda z moim odejściem cię przekonała:) pa:)[/quote]
Witaj Izo
Zrozumiałam i przyjęłam do wiadomości że były to osobiste powody.
P.S. A Daniela przekonałam i będzie tu nas odwiedzał i od czasu do czasu coś napisze i była to jego decyzja,ja tylko mu to zasugerowałam. Cichutko i nieśmiało zasugeruję że może i Ty będziesz nas tu czytała i czasami coś napiszesz. (nie namawiam ani nic,nie denerwuj się na mnie. To tylko mała sugestia) Pozdrawiam Cię Izo bardzo gorąco i całym sercem