dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-23, 15:14 
Przyjaciel

Korzystając z okazji pozdrawiam wszystkich i każdego z osobna.
Miłego i przyjemnego dnia życzę :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 15:57 
Szczypior

sekta to kiedy msza z kotem :P hehe
dzien dobry wszystkim to ja tez zapodam kawalek

http://www.youtube.com/watch?v=3uTnl78HLDQ

w poznaniu widzialem na zywo super show bylo....

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 18:42 
Oczytany mnich

niezidentyfikowany napisał(a):
Cześć Tomku :-)
Ja bardzo uważam na moją głowę,ale jak jestem czegoś pewna w 100% nie boję się o nią,a tu jestem pewna :-P

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cześć Amelka zobacz jak się obawiają o Twoją głowę.... napisz prawdę, że byłem jeden dzień w Krakowie i spotkaliśmy się na "średnio-dobrej" kawie i w Pizza hut :-)
... dodaj może że "ja" to ten sam z fotek z awatara ;-) :-)[/quote]

Oj Daniel,Daniel kawa była pyszna bo to ja ją robiłam :lol:
Ale na poważnie tak,to wszystko jest prawdą. Mogę tylko potwierdzić że osobnik który był do tej pory na awatarach to Daniel bo spotkałam się z nim w realnym świecie. Więc ten temat można uznać za zamknięty. (choć ten ogierek z aktualnego awatara też jest piękny i też chciałbym go zobaczyć)
Co Ty na to Danielu? ;-) :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 18:50 
Oczytany mnich

witaj Amelio;)

I posłuchaj mnie bardzo uważnie JA ODESZŁAM Z POWODÓW OSOBISTYCH I SAMA PODJĘŁAM TAKĄ DECYZJĘ! Rozumiesz?? I nie podjęłam jej pod wpływem zaistniałej sytuacji pomiędzy Olkiem i Danielem... (bo uważam, że ta sytuacja, która zaistniała pomiędzy nimi, to jest ich sprawa, a nie moja i tylko oni mogą pomiędzy sobą to wyjaśnić rozumiesz?) I tak jak mówię podjęłam ją sama i z powodów osobistych, a nie pod wpływem Oli i Daniela, bo to nieprawda!!!! P.S. A co do Daniela to wydaje mi się, że niepotrzebnie będziesz go przekonywać do powrotu na forum, bo jeżeli on bedzie chciał wrócić to wróci jeżeli nie to nie. - Ale to jest tylko moje zdanie, a ty zrobisz z tym co ze chcesz i jak będziesz uważała za stosowne:) Pozdrawiam:) P.S. I mam wielką nadzieję, że prawda z moim odejściem cię przekonała:) pa:)[/quote]

Witaj Izo :-)
Zrozumiałam i przyjęłam do wiadomości że były to osobiste powody.
P.S. A Daniela przekonałam i będzie tu nas odwiedzał i od czasu do czasu coś napisze i była to jego decyzja,ja tylko mu to zasugerowałam. Cichutko i nieśmiało zasugeruję że może i Ty będziesz nas tu czytała i czasami coś napiszesz. (nie namawiam ani nic,nie denerwuj się na mnie. To tylko mała sugestia) Pozdrawiam Cię Izo bardzo gorąco i całym sercem :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 18:52 
Oczytany mnich

Ja też chcę Wszystkich przywitać i gorąco pozdrowić życząc miłego wieczoru i udanego weekendu :*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 19:56 
Bohater

Może zamiast muzycznie, to teraz komicznie :-D Oczywiście proszę traktować to z przymrużeniem oka ;-)
http://www.youtube.com/watch?v=S6E6Yi1l ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ympn8VBM ... re=related

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 20:12 
Szczypior

W końcu to forum więc można pisać o czym sie tylko chce, więc mnie dręczy jedna kwestia, co jest po śmierci? Jak uważacie? Wczoraj pół nocy o tym myślałem i doszedłem do przekonania, iż po śmierci musi coś być, to nie jest tak jak z telewizorem, że wyłączamy wtyczkę z kontaktu i pojawia sie ciemność. W internecie można znaleźć dużo materiałów na ten temat, np. że po śmierci ludzie widzą światło lub biły tunel, ale czy to prawda, a jak nawet i prawda to dokąd te światło bądź tunel prowadzi? W końcu człowiek ma duszę(przynajmniej ja tak uważa), trudno mi zdefiniować czym ta dusza właściwie jest? I co się z nią dzieje po śmierci? Ciało sie rozkłada, a dusza, przecież nie wyłącza się jej jak np telefon. Niektórzy wierzą w niebo i piekło, ale mnie to nie przekonuje, już bardziej skłaniałbym sie ku reinkarnacji. Jak uważacie na ten temat?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 20:12 
Szczypior

W końcu to forum więc można pisać o czym sie tylko chce, więc mnie dręczy jedna kwestia, co jest po śmierci? Jak uważacie? Wczoraj pół nocy o tym myślałem i doszedłem do przekonania, iż po śmierci musi coś być, to nie jest tak jak z telewizorem, że wyłączamy wtyczkę z kontaktu i pojawia sie ciemność. W internecie można znaleźć dużo materiałów na ten temat, np. że po śmierci ludzie widzą światło lub biały tunel, ale czy to prawda, a jak nawet i prawda to dokąd te światło bądź tunel prowadzi? W końcu człowiek ma duszę(przynajmniej ja tak uważa), trudno mi zdefiniować czym ta dusza właściwie jest? I co się z nią dzieje po śmierci? Ciało sie rozkłada, a dusza, przecież nie wyłącza się jej jak np telefon. Niektórzy wierzą w niebo i piekło, ale mnie to nie przekonuje, już bardziej skłaniałbym sie ku reinkarnacji. Jak uważacie na ten temat?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 20:22 
Bohater

Alexa napisał(a):
Juli, nie mogłam nie odpisać… :-D Ja ich uwielbiam, byłam na koncercie jak grali w Łodzi i tak darłam japę, że skończyło się zapaleniem krtani… Ale było warto, niesamowita atmosfera… :-D
Ania, Grzesiek, oplułam się kawą ze śmiechu czytając ten Wasz dialog… Jesteście zajebiści. :-D
I w ogóle życzę wszystkim miłego weekendu:*

http://www.youtube.com/watch?v=cn4cYo4_ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=3jIlEtxH ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=7ApziqNW ... re=related

Dziękuję Olek :* mi też oni jak nic wpadli w ucho :mrgreen: uwielbiam ich piosenki no ! :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-23, 20:24 
Bohater

ej no już nas opuszczasz? :-> jak zwykle na was trafić nie mogę :-P

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 225, 226, 227, 228, 229, 230, 231 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2