dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-22, 20:06 
Administrator

Ana - forum o spełnienie jednego z moich marzeń - nie chcę tego zniszczyć reklamami. Tak naprawdę forum na siebie zarabia ale w delikatny sposób. Myślę jeszcze o wprowadzeniu nowego systemu - wtedy będzie jakaś kasa na nagrody :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 20:41 
Bohater

a co do Izy to pisała mi właśnie żebym powtórzyła, że jej odejście nie jest spowodowane kłótnią Olka z Danielem... po prostu musiała odejść z jakiś powodów osobistych... konkretnie nie wiem jakich... niestety. a co do Ani to tak masz rację coraz bardziej my kobiety się cofamy przez co bardziej dostajemy po uszach :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 20:58 
Szczypior

Witam wszystkich. Jak wam wieczór mija? Zauważyłem że forum zaczyna sie rozpadać, niektórzy nas opuścili, mam nadzieję że jeszcze tutaj wrócą, bo tak pusto się bez nich zrobiło.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 21:03 
Władca pierścieni

Amelie napisał(a):
Witam wszystkich - no właśnie dlaczego nie mogę wszystkich powitać :-(
Czytałam co się stało,ale jeżeli wszystko zostało załatwione na privie jak to Ola napisała to dlaczego odszedł Daniel I Iza? :-(
Julita czy możesz spróbować napisać do Izy i powiedzieć jej że wszyscy tu na nią czekają i jest potrzebna - ja wieczorem napiszę do Daniela i przekonam go by powrócił do nas. Przecież nic takiego się nie stało a na dodatek zostało wyjaśnione,a Iza potwierdziła autentyczność zdjęć Daniela,więc trzeba zapomnieć o małym zgrzycie i iść dalej do przodu.
(p.s. Ja także mogę powiedzieć na 100% że na zdjęciach jest Daniel. Olu głowę daję :gilotyna: )
Pozdrawiam i mam nadzieję że niedługo znowu w komplecie będziemy :-)

witaj Amelio;)

I posłuchaj mnie bardzo uważnie JA ODESZŁAM Z POWODÓW OSOBISTYCH I SAMA PODJĘŁAM TAKĄ DECYZJĘ! Rozumiesz?? I nie podjęłam jej pod wpływem zaistniałej sytuacji pomiędzy Olkiem i Danielem... (bo uważam, że ta sytuacja, która zaistniała pomiędzy nimi, to jest ich sprawa, a nie moja i tylko oni mogą pomiędzy sobą to wyjaśnić rozumiesz?) I tak jak mówię podjęłam ją sama i z powodów osobistych, a nie pod wpływem Oli i Daniela, bo to nieprawda!!!! P.S. A co do Daniela to wydaje mi się, że niepotrzebnie będziesz go przekonywać do powrotu na forum, bo jeżeli on bedzie chciał wrócić to wróci jeżeli nie to nie. - Ale to jest tylko moje zdanie, a ty zrobisz z tym co ze chcesz i jak będziesz uważała za stosowne:) Pozdrawiam:) P.S. I mam wielką nadzieję, że prawda z moim odejściem cię przekonała:) pa:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 21:06 
Władca pierścieni

Znuzonaaa napisał(a):
a co do Izy to pisała mi właśnie żebym powtórzyła, że jej odejście nie jest spowodowane kłótnią Olka z Danielem... po prostu musiała odejść z jakiś powodów osobistych... konkretnie nie wiem jakich... niestety. a co do Ani to tak masz rację coraz bardziej my kobiety się cofamy przez co bardziej dostajemy po uszach :-P

Dzieki za wstawiennictwo w moim imieniu:* A co do cofania się to ja akurat tego nie odczuwam, nie wiem, ale może coś w tym jest..:)

Zostawiam was kochani trzymajcie się hej;):*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 23:07 
Bohater

Julitko ty nam lepiej powiedz kiedy wyniki i więcej wiary :-)
Z tego co wiem Alexa będzie do nas wracać tylko może nie tak codziennie. Obecnie to pewnie sama nie wie, po za może tym, że teraz jedzie na te badania i musi się temu poświęcić. Oczywiście jesteśmy myślami z Tobą i wirtualnie też będziemy cię wspierać :-)
A, co do tego, że teraz niby kobiety się cofają. Wydaje mi się, że porównania kobiety vs mężczyźni nie powinno się robić. Jest to stawianie spraw tak trochę na głowie. Czy macie miłe panie ciężej?, macie po prostu inaczej. Niezależnie patrząc z waszej czy naszej strony. Różnimy się tak jak i wszystko w przyrodzie, a my chciał nie chciał jesteśmy jej częścią. Mamy inne możliwości i inne predyspozycje. Fakt, że nie które bardzo zbieżne, a inne znowu bardzo odległe. Jedno jest pewne każdy nie zależnie mężczyzna czy kobieta jeżeli chce osiągnąć jakiś sukces musi walczyć lub mieć dobre "plecy" i płeć w tym wypadku nie ma znaczenia :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 23:11 
Bohater

Ana19 napisał(a):
Brave;D dopiero zauważyłam,że konia zmieniłeś:D chcesz pomóc Pawłowi?:D

Oczywiście niech pociągnie trochę wszystkich do przodu. I spójrz jaką ma sylwetkę!, jak się prowadzi!. Klasa sama w sobie ;-) :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 23:13 
Bohater

Ana19 napisał(a):
Grzesiu u mnie trochę słońca było,ale dziś jest pochmurno:( Jak Ty wrzuciłeś taki avatar?:) To mini pokaz slajdów,czy anie wiem:D wytłumacz mi to:D

Pewnie, wytłumaczę musisz tylko bliżej usiąść ;-) :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 23:31 
Bohater

Ana19 napisał(a):
Ja muszę kurde znów szybko rano wstawać-masakra.Ostatnio dowiedziałam się,że jakiś facet mnie poszukuje i wypytuje o mnie ludzi w mojej miejscowości:( aż się bać zaczęłam:/ nikt nie wie kim On jest mówią tylko,że jakiś dziwny,bo nie pyta w którym domu mieszkam tylko chce poznać zdanie innych na mój temat i to jaka jestem:(

Może to Don Kichot, który szuka swojej Dulcyney. Wpadłaś mu w oko i teraz musi zasięgnąć języka. O dom nie pyta, bo pewnie wie gdzie ta niewiasta się kryje :-) Myślę, że wszystko nie długo się wyjaśni wszak teraz to nie średniowiecze. Chyba! :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 23:39 
Bohater

Dzisiaj byłem u bardzo miłej Pani dentystki. Tak się nade mną nachylała, myślałem, że coś już z tego będzie... Ale niestety czar prysł kiedy zażądała pieniędzy. No! nie ma już teraz bezinteresownych kobiet, to znaczy stomatologów ;-) :-)

Ostatnio edytowano 2012-03-22, 23:43 przez brave, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 221, 222, 223, 224, 225, 226, 227 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2