dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-22, 01:11 
Bohater

eh :-( myślisz, że ja pamiętam czy mnie uszy swędziały? :-P byłam tak zestresowana, że dobrej połowy rozmowy nie pamiętam... eh a połknęłam przed 3 tabletki jakieś ziołowe na uspokojenie... i powiem szczerze nic nie pomogły :-/ albo pomogły coś :shock: aż strach pomyśleć co by było gdyby ich nie było... :shock: co do rozmowy czy ja wiem - akurat nie było tego perfidnego, nieprzyjemnego dziada co ostatnio... były 3 panie i 1 starszy pan który się nic nie odzywał a powiedział chyba coś typu żebym się jego nie bała bo on nie gryzie coś tego typu :mrgreen: gdyż prawdę mówiąc powiedziałam, że się stresuję i skupić się nie mogę... a co mi tam i tak było po mnie zapewne widać :-/ i facetka jedna z 2 rzuciły, że my się już znamy z ostatniej rozmowy to ich się nie boję lol i tam ten dziad z 2 się tłumaczyli, że oni też straszni nie są i w ogóle... niby się uśmiechałam, ale przerażona byłam :shock: co do tej rozmowy jedna stwierdziła, że zmieniam się jak kameleon co mnie widzi...patrzcie jak zapamiętała :mrgreen: bo ostatnio miałam innego koloru włosy w dodatku loczki a teraz miałam proste i ciemniejsze a jeszcze u niej wniosek składałam to miałam na całej głowie warkoczyki i w ogóle :mrgreen: a więc pamięć ma... do takich szczegółów... prawdę mówiąc w ogóle mi pytań nie zadawali może z 4 resztę ja gadałam chociaż przez stres połowy nie powiedziałam... (bo sobie przemowę napisałam dzień wcześniej :mrgreen: i się jej uczyłam :lol: ) tak więc nie wiem... wydaje mi się, że dobrze na pewno lepiej niż ostatnio... ale tak na prawdę nic nie wiadomo z 400 osób co doszły do tego etapu zostało 215 z tego wypierają 40 osób 35 co dostaję dofinansowanie 5 na listę rezerwową... więc tak na prawdę wiadomo każdy się stara jak tylko może... więc mogę myśleć, że dobrze mi poszło, a komuś pójdzie lepiej... jednak konkurencja jest duża... może nie potrzebnie się stresowałam... ale jakoś nie potrafiłam w ogóle co shiza... tak jakbym w ogóle do nich poszła to bym się nie stresowała normalnie rozmawiała - przecież miałam np. okazję rozmawiać z tą babką co wniosek składałam..., ale przez to, że mi zależy to się stresuję... :-/ no ale tak czy owak sami młodzi faceci się o to starają... w kolejce bo pomimo, że na godz. to każdy poprzychodził wcześniej... ja zresztą też to byłam sama kobietą... na liście która wisiała na drzwiach były nazwiska bo w internecie są tylko nr. to na 31 osób które były wczoraj przesłuchiwane było tylko 6 kobiet w tym ja... bo rozmowy bd prowadzone jeszcze 30 ja byłam w tej 1 turze - 1 dnia... a więc biorąc pod uwagę wyniki bd dopiero po 30... tak więc nie wiem... co do tych chłopaków wydaje mi się, że dla kobiet to zbyt duży stres dlatego tak mało się stara gdyż ja to już zauważyłam na teście psychologicznym we wcześniejszym etapie na sto coś osób kobiety można było przeliczyć na palcach u dłoni... tak samo osoby starsze... nie wiem jak bd wszystko tak na prawdę się okażę, ale nie ma co z góry zakładać... i tak wiem, że nie mam szans jednak konkurencja jest duża... nie ma co się tak na prawdę nakręcać :-/

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 01:12 
Bohater

Dobranoc Wszystkim ;*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 08:51 
Bohater

WoW Julitka :D wygadaj się,wygadaj :D Tak kciuki trzymaliśmy,że akurat mnie aż dłonie bolą:D Kobiety zawsze/przeważnie są inaczej odbierane.W mniej pozytywny sposób.Niby jest już równouprawnienie,ale nadal mozna zauważyć dyskryminację.Nie mówię,że to tylko wina mężczyzn,bo wiem też,że i kobiet.Powinnyśmy nie dać się,walczyć.
Cóż,mnie też jest smutno,że już tyle ludzi Nas opuściło,ale ja stąd tak szybko nie odejdę;) :D no chyba,że znów padnie forum :D
Grzesiu u mnie trochę słońca było,ale dziś jest pochmurno:( Jak Ty wrzuciłeś taki avatar?:) To mini pokaz slajdów,czy anie wiem:D wytłumacz mi to:D
Aaa..Tomek:D to już rozumiem,ale szczerze mówiąc już się bałam co odpowiesz:DCzyli pracy masz mnóstwo..
Ja muszę kurde znów szybko rano wstawać-masakra.Ostatnio dowiedziałam się,że jakiś facet mnie poszukuje i wypytuje o mnie ludzi w mojej miejscowości:( aż się bać zaczęłam:/ nikt nie wie kim On jest mówią tylko,że jakiś dziwny,bo nie pyta w którym domu mieszkam tylko chce poznać zdanie innych na mój temat i to jaka jestem:(
Co do Pawła to ja wiem,że my nie płacimy(chyba:D)ale ciekawi mnie w jaki sposób zarabiacie na forum?:> tu nie ma reklam ani nic takiego...
Hmm..Łukaszu jestem pod wrażeniem,że tyle napisałeś:) wiesz...nie musisz traktować Nas jak rodziny;),ale miło by było częściej czytać Twe wypowiedzi:),ale już więcej nie będę namawiać(postaraj się proszę:*) ..
Już mi brak Alexy :D kurde Was wszystkich mi brak..ale to nie chodzi o Waszą inteligencję-ale co do niej wątpliwości nie mam,tylko chodzi mi o to jak: Jeden człowiek,potrzebuje drugiego.To jest niesamowite.:)Mam znajomych,ale przyznam się,że mniej im ufam.Może to dziwne,ale tak jest.Was tu się nie krępuję..:)Koniec tych czułości:D Sprzątanie:( znów..:(
Miłego dnia...mam nadzieję,że ktoś tu jeszcze wskoczy:******

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 10:39 
Bohater

Brave;D dopiero zauważyłam,że konia zmieniłeś:D chcesz pomóc Pawłowi?:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 15:33 
Oczytany mnich

Witam wszystkich - no właśnie dlaczego nie mogę wszystkich powitać :-(
Czytałam co się stało,ale jeżeli wszystko zostało załatwione na privie jak to Ola napisała to dlaczego odszedł Daniel I Iza? :-(
Julita czy możesz spróbować napisać do Izy i powiedzieć jej że wszyscy tu na nią czekają i jest potrzebna - ja wieczorem napiszę do Daniela i przekonam go by powrócił do nas. Przecież nic takiego się nie stało a na dodatek zostało wyjaśnione,a Iza potwierdziła autentyczność zdjęć Daniela,więc trzeba zapomnieć o małym zgrzycie i iść dalej do przodu.
(p.s. Ja także mogę powiedzieć na 100% że na zdjęciach jest Daniel. Olu głowę daję :gilotyna: )
Pozdrawiam i mam nadzieję że niedługo znowu w komplecie będziemy :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 15:55 
Szczypior

dzien dobry wszystkim :P
Znuzona wiecej optymizmu :P
Amelia moze ylko na chwile znikneli a wroca kto wie ;) glowe masz jedna uwazaj na nia :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 16:48 
Oczytany mnich

szabla napisał(a):
dzien dobry wszystkim :P
Znuzona wiecej optymizmu :P
Amelia moze ylko na chwile znikneli a wroca kto wie ;) glowe masz jedna uwazaj na nia :P

Cześć Tomku :-)
Ja bardzo uważam na moją głowę,ale jak jestem czegoś pewna w 100% nie boję się o nią,a tu jestem pewna :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 17:13 
Bohater

[quote="Ana19"]WoW Julitka :D wygadaj się,wygadaj :D Tak kciuki trzymaliśmy,że akurat mnie aż dłonie bolą:D Kobiety zawsze/przeważnie są inaczej odbierane.W mniej pozytywny sposób.Niby jest już równouprawnienie,ale nadal mozna zauważyć dyskryminację.Nie mówię,że to tylko wina mężczyzn,bo wiem też,że i kobiet.Powinnyśmy nie dać się,walczyć.

WITAM WSZYSTKICH ;*

Też mi się tak wydaję... i dosłownie z tym "równouprawnieniem" wyczytałaś mi z myśli... wczoraj o tym myślałam... a więc wiesz :-P
Co do Tomka... mówisz więcej "optymizmu" ale nie ma sensu się nakręcać na zaś... później jest tylko niepotrzebne rozczarowanie...
Co do Amelki... rozmawiałam wczoraj z Izą... I to jest tylko i wyłącznie jej prywatna decyzja - ja nie mogę kogoś do czegoś na siłę zmusić... i ingerować w czyjąś prywatność, postanowienia... tak na prawdę mi nie wypada... Pomimo tego, że będzie mi jej tak samo jak Daniela czy Olka bardzo brakowało... Jeżeli będą mieli taką ochotę... to tak naprawdę tu do nas wrócą... a jeżeli nie to będziemy tęsknić :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 19:06 
Bohater

Witajcie:) Zgadzam się z Julitką:) jeśli ze chcą to przyjda.Nie da się nikogo zmusić by z nami pisali..ale Wszyscy mamy nadzieję,że wrócą:)
Będzie lepiej Amelko jak nie będziemy już roztrząsać tego tematu.Bynajmniej nie na forum.:)
Tomku...relax:P coś bym powiedziała do tego co napisałeś:D Kobiety głowę mają jedną,a faceci..Brave zapewne napisałby coś ciekawego :D Życzę przyjemnego wieczoru:*:*:*:*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 19:11 
Bohater

''Też mi się tak wydaję... i dosłownie z tym "równouprawnieniem" wyczytałaś mi z myśli... wczoraj o tym myślałam... a więc wiesz''
-nawet nie wiesz jak często to zauważam,ale faceci się zarzekają,że nie..Du***prawda:D Zresztą uważam ,że sytuacja kobiet zaczyna się znów ''cofać''zmieniać na to co było wczesniej..martwi mnie to...Zdania są podzielone,może kobiety rzeczywiście przestały o to ostatnio dbać.Miłego;***

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 220, 221, 222, 223, 224, 225, 226 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2