dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-21, 18:35 
Przyjaciel

Ale się porobiło? to kiepskie określenie... Raczej: cholernie się poplątało...:/
Nie martw się, żadne z Nas nie mogło się zalogować... Ale może to i dobrze, bo w tym czasie wszystko zostało wyjaśnione na privie... Przynajmniej tak mi się wydaje... I tak powinno być od samego początku...
Nawet śmiałam się do siebie, że forum padło pod ciężarem tych wszystkich negatywnych emocji, których ostatnio było dość dużo... ale myślę, że wszystko wraca do normy.
Pozdrawiam Was Moi Drodzy bardzo gorąco:)[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja tylko chcę potwierdzić że jednak zdrowy rozsądek wygrał nad negatywnymi emocjami i wszystko jest już wyjaśnione między mną i Olą. Pozdrawiam.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 18:43 
Przyjaciel

brave napisał(a):
Hej :-)
Może dzisiaj nasze forum przetrwa, te burzę słów ;-)
Dobrze, że porozumienie jest w zasięgu. Może szkoda tylko, że ktoś nie zadbał o czyjąś prywatność.
Dostaliśmy dużą dawkę emocji i jeżeli one przyczynią się do uśmiechu i porozumienia to było warto :-)

Mogę tylko w tym miejscu przeprosić za tą dawkę emocji, zdenerwowałem się bardzo i emocje wzięły górę ale więcej się to nie powtórzy... bo mnie już tu nie będzie.
Dziękuję Wam za te kilkanaście dni i życzę powodzenia - każdemu z osobna i wszystkim razem.
Trzymajcie się. Gorąco pozdrawiam.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 21:00 
Władca pierścieni

Ana19 napisał(a):
Witam...e ehm :-D no wreszcie się tu dostałam :mrgreen: a już się bałam,że nie da rady tego naprawić :-( Hmm..czyli wszyscy wrócą :-> jeśli dobrze zrozumiałam Alexę :-> A co do wyższego postu Alexy-dzięki,ale to,że jestem bardziej optymistyczna jest tylko i wyłącznie dzięki Wam wszystkim:* Będę tęsknić Olek :-? Haha..ja dopuszczałam myśl,że serwer mógł nie wytrzymać tych wszyskich kłótni,bo trochę ich tu było :mrgreen: :lol:
Wiesz co Iza?Ja też chciałam odejść,ale pomyślałam,że jeśli to zrobię to nie których przez to ukaram..Odchodzisz od Nas dla Daniela-spoko-jesteście przyjaciółmi,a przyjaciół się broni-nie wnikam.To nie jest przyjemne,bo sprawiasz mi tym przykrość.To tak jakby reszta się nie liczyła.Ok ja też wierzę Danielowi,ale to nie powód byście wszyscy się stąd ewakuowali :-x normalnie,aż zła jestem na Was :-( Coś mi obiecałeś jakiś czas temu Danielu :-/ ale oki trudno..Pozdrówka ludzie :-D Tomku :-D Ty to jesteś tak dotleniony :-D ,że zawsze zachowujesz zimną krew :lol: Co Ty tam robisz na tym dworze no powiedz ;-) ?Julita..poowiedz jak było? :-P

;-)

Ostatnio edytowano 2012-03-23, 22:23 przez jezabel, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 21:08 
Władca pierścieni

Pawel napisał(a):
Kolejne przeprosiny....

jednak wieczorem (jak już spałem) po raz kolejny forum przestało działać.
Z samego rana napisałem do osoby odpowiedzialnej za serwer (ja tylko dzierżawię miejsce).
Oczywiście winę zwalali na moje błędy.
Sprawę załatwił ostatecznie telefon i kilka przekleństw. Okazało się, że z niewiadomych przyczyn strona została zablokowana. Prawdopodobnie przeciążenie serwera.

Mam dostać wyjaśnienie powodu zablokowania strony - wtedy będę mógł podjąć kroki zapobiegawcze.
Ostatecznie będę musiał wykupić droższą opcję.
Niech mi tylko nikt nie wpadnie na pomysł, że będzie mniej pisać ;)

Na koniec mogę Was tylko przeprosić i zapewnić, że forum będzie działać. Na dniach mogą się jeszcze pojawić problemy - ale forum nigdy nie zostanie zamknięte.

Pozdrawiam

P.s. Panie Pawle, bardzo się cieszę, że forum działa i że pan się do tego przyczynił (bo widzi pan, dobrze by było by to forum działało DLA TYCH CO TU PISZĄ ;) Oczywiście pomijając tu siebie i wierzę, że dołoży pan wszelkich starań, by to forum działało jeszcze lepiej.. no i żeby w przyszłości nie było żadnych problemów) :) Tak, więc bardzo się cieszę, życzę wszystkiego dobrego panu i pozdrawiam :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 21:11 
Władca pierścieni

niezidentyfikowany napisał(a):
jezabel napisał(a):
Witam was, weszłam bo chce się z wami pożegnać, nie bede już tutaj wchodzić i moja decyzja jest nieodwołalna, dlaczego to robię zachowam to dla siebie.... I potwierdzam słowa Daniela, że wczoraj wieczorem w bardzo prosty sposób udało mu się udowodnić, że to są jego prawdziwe zdjęcia .... tak, więc to jest najprawdziwsza prawda!! Tak więc trzymajcie się kochani i żegnajcie (nigdy o was nie zapomnę:*:*) Pozdrawiam was cieplutko pa pa Iza hej;)

Dziękuję Izuniu - to bardzo ważne jest dla mnie że to napisałaś. Dziękuję za potwierdzenie mojej tożsamości - Kochana jesteś :*
P.s. Nie widzę powodu dla którego Ty masz stąd odchodzić...

Nie ma sprawy, nie masz za co dziękować - drobiazg pa:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 22:50 
Szczypior

Witam wszystkich, koleżanka Olka zarzuciła mi że mało piszę. No to sprowokowany wyduszę z siebie coś więcej. Nie wiem jak inni użytkownicy, ale ja traktuję to forum jako odskocznię od trudów i znojów codziennego życia, gdzie można na luzie i bez zobowiązań(trochę nie na miejscu te określenie), popisać z miłymi i inteligentnymi ludźmi. Internet jest o tyle dobrym wynalazkiem, że umożliwia poznawanie ludzi przy zachowaniu anonimowości. Dzięki temu można pokazać swoją osobowość, poczęści też charakter. Poznając kogoś w real chcąc czy nie chcąc sugerujemy się jego wyglądem, zachowaniem, czy ogólnie tym kim dana osoba jest, a to w znacznym stopniu wpływa na to jak odbieramy tą osobę. Reasmując aby dobrze poznać kogoś trzeba z nim pokonwersować w sieci a później sie poznać w realu(można powiedzieć że z tego powodu nie wstawiam tutaj swojego zdjęcia). To jest moja subiektywna ocena i pewnie niekażdy się z nią zgodzi. Dobra kończę bo pewnie i tak nie będzie wam sie chciało tego czytać:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 23:17 
Bohater

El Che88 napisał(a):
Witam wszystkich, koleżanka Olka zarzuciła mi że mało piszę. No to sprowokowany wyduszę z siebie coś więcej. Nie wiem jak inni użytkownicy, ale ja traktuję to forum jako odskocznię od trudów i znojów codziennego życia, gdzie można na luzie i bez zobowiązań(trochę nie na miejscu te określenie), popisać z miłymi i inteligentnymi ludźmi. Internet jest o tyle dobrym wynalazkiem, że umożliwia poznawanie ludzi przy zachowaniu anonimowości. Dzięki temu można pokazać swoją osobowość, poczęści też charakter. Poznając kogoś w real chcąc czy nie chcąc sugerujemy się jego wyglądem, zachowaniem, czy ogólnie tym kim dana osoba jest, a to w znacznym stopniu wpływa na to jak odbieramy tą osobę. Reasmując aby dobrze poznać kogoś trzeba z nim pokonwersować w sieci a później sie poznać w realu(można powiedzieć że z tego powodu nie wstawiam tutaj swojego zdjęcia). To jest moja subiektywna ocena i pewnie niekażdy się z nią zgodzi. Dobra kończę bo pewnie i tak nie będzie wam sie chciało tego czytać:-)

A wiesz, że chciało i nawet brakowało :-) Ja akurat w temacie piłki jestem kiepski i ciężko mi jest wejść w dialog z Tobą i Szablą. A to, co napisałeś to akurat całkowita prawda, z która pewnie nie tylko ja się zgodzę. To jest dla nas taka odskocznia, możliwość poznania, cieszenia się ze znajomością z innym człowiekiem. Trzeba umieć zachować dystans i zdrowy rozsądek i kierować się pozytywnym odbiorem tej drugiej strony. Co jak co, ale teraz bez pomarańczowych wszyscy na to zasługujemy. Czasami było tu taj tak tłoczno, że ciężko było się przebić z odpowiedzią dopiero za czwartym czy piątym razem udawało się nam zaistnieć. To też ma swój urok czy klimat. Mam nadzieję, że Iza i Daniel zawitają jeszcze z nami porozmawiać. Myślę, że Julitka się ze mną zgodzi, że ta przestrzeń jest cały czas dla nich otwarta i dla każdego innego kto chciałby nas poznać :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 00:21 
Bohater

No pewnie Grzesiu, że to forum jest ciągle dla nich otwarte z szerokimi ramionami... eh nie było mnie, później ten serwer... to całe zamieszanie jest moją winą :-( nie chcę żeby jakakolwiek osoba opuszczała tak na prawdę to forum... bo bd mi osobiście was brakować... nie wiem czemu, ale przywykłam do naszych wspólnych rozmów... i może to psychiczne ale przyzwyczaiłam się do każdego z was... i tak jak wspomniała Ania jest to odczuwalne... wiem, że się porobiło... że to wszystko tak naprawdę się poplątało... ale nie chcę was stracić... bo tak na prawdę jakby nie patrzeć inaczej się rozmawia z kimś tu niż na privie... tu wspólnie rozmawiamy o problemach, życiu, wymieniamy własne poglądy... a na privie tak na prawdę to już nie będzie to samo :-( :-( :-( i jestem wściekła :hulk: na siebie, że do czegoś takiego tak na prawdę dopuściłam... :jackass: :compcrush: Ba z większością myślę, że nawet kontakt się urwie... gdyż to forum tak na prawdę pozwala nam razem ze sobą rozmawiać "wspólnie" (wszyscy razem) i tak jak powiedział Łukasz jest "odskocznią od codziennego życia" i nie chcę was stracić no... a tak jak pomyślałam o tym, że po woli każdy się wykrusza to aż mi się przykro zrobiło... to co razem wspólnie "budowaliśmy" :-( powoli zostaje zatracone, zapomniane.... :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 00:23 
Bohater

Przepraszam was wszystkich... i tych co tu "jeszcze" są i tych co już nas "opuścili" :-( nie pomyślałam, że zakładając to forum... tak "skomplikuję" innym życie... Jestem pewna, że skoro ja odczuwam "smutek" z powodu tego, że to wszystko co "budowaliśmy" się rozpada... to i inni też... i tak na prawdę prędzej czy później każde z was opuści to forum... i odejdzie w zapomnienie :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-22, 00:37 
Bohater

Znuzonaaa napisał(a):
Przepraszam was wszystkich... i tych co tu "jeszcze" są i tych co już nas "opuścili" :-( nie pomyślałam, że zakładając to forum... tak "skomplikuję" innym życie... Jestem pewna, że skoro ja odczuwam "smutek" z powodu tego, że to wszystko co "budowaliśmy" się rozpada... to i inni też... i tak na prawdę prędzej czy później każde z was opuści to forum... i odejdzie w zapomnienie :-(

Ale czarnowidztwo. Może i tak może i nie, kto wie jak będzie dalej może przyjdą i nowe uśmiechy. Nikomu nic nie skomplikowałaś i nie martw się :-) Jest dobrze, a za jakiś czas może i będzie lepiej. Po za tym jesteśmy dorośli i sami ponosimy odpowiedzialność za nasze słowa. Nikogo nie można obarczać za to winą, Ciebie także. Jak wypadłaś na rozmowie? Swędziały Cię uszy, bo trochę się o Tobie mówiło tu i tam. Ale spoko pozytywnie :-)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 219, 220, 221, 222, 223, 224, 225 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2