dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-20, 23:12 
Pochłaniacz

[Edycja wiadomości] :-D pokój, miłość i czeko-grycany... :-D
Dowiedziałam się dziś, że wyjeżdżam na dwa tygodnie na badania, w
ramach wymiany... Będę miała czas żeby zastanowić się czy tu
wrócić...
Brave, Ana... Zastępujcie mnie:) Naprawdę bardzo przyjemnie mi się Was
czyta... Brave nie wiem ile masz lat ale czytając Twoje wpisy, przeszło
mi przez myśl, że ten facet wie wszystko o wszystkim... Właściwie nie
ma tematu, w którym nie miałbyś zdania... To cudowna cecha, pielęgnuj
ją...:) Ana, kiedy przyszłaś na o2 byłaś smutna i przybita ale z dnia
na dzień zaczynałaś promienieć... Naprawdę, życzę Ci wszystkiego
najlepszego, żeby całe Twoje życie przepełnione było miłością i
dobrymi ludźmi...:)
Łukasz... A Ty pisz częściej z resztą...:) Bo trochę się izolujesz:)
Więcej odwagi, bo to w większości bardzo fajni ludzie... A samo:
"Miłego dnia" i "co tu tak pusto" nam nie wystarcza...:)
Szabla, o Ciebie się nie martwię, widzę że dajesz sobie radę i chyba
jeszcze nie czytałam, żebyś na coś narzekał.:)
A z Izą i Julitą, mam kontakt, więc życzenia zachowam na
później...:)
Pozdrawiam Was i całuję Moi Drodzy:)
Wasz Olek:)

Ostatnio edytowano 2012-03-21, 16:30 przez Alexa, łącznie edytowano 2 razy

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 23:18 
Władca pierścieni

:-)

Ostatnio edytowano 2012-03-23, 22:05 przez jezabel, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 23:22 
Władca pierścieni

Ana19 napisał(a):
Ło Jezusie.... :-? Hmm..no co Wy?Mnie nie było, myślałam,że Was miło poczytam,a tu...Od żartu do żartu i... :-/ Danielu..proszę Cię no wróć tu!Będąc z boku zauważyłam,że Alexa nic,a nic złego na mysli nie miała.Tak,więc widzę Was lub jutro tu OBOJE! Brave ma racje( :mrgreen: no popatrz zgadzam się z Tobą :mrgreen: ) zaczęło Nam na sobie zależeć..Jeśli by nie zależało to mielibyśmy to wszystko w d***e..Ja nie zauważyłam,że ta piosenka to ta sama :shock: ale ja jestem nierozgarnięta :lol: Mi Danielu nigdy widzę nie wybaczysz :shock: Nikt nic tu do nikogo nie ma..Lubimy się.Jeśli będziecie chcieli odejść to stracimy się na zawsze,bo odbudować coś co i tak jest trudne(bo jest przez internet) może być nie możliwe.W sumie już tu Alexa wyjaśniła o co chodzi..Alexa :-D Ty chyba się nie obraziłaś Kochana co?Jak oboje mi stad uciekniecie to dostanę namiary na Was odszukam i siłą zaciągnę z powrotem przed komp na forum :mrgreen: Mam wtyki,więc to trudne nie będzie :mrgreen: :lol:
Ziabelka..wiesz ja też wczoraj miałam marny dzień-może to przesilenie wiosenne?Nie długo wszystko do formy wróci..a jeśli u Ciebie to nie to,to mimo wszystko ciepło Cię przytulam.
Julita..ja trzymam kciuki juz od wczoraj to musi się udać :-D A jak nie to zbierzemy wszystkie Nas(kobitki)i każdego tam pogryziemy :lol:
Tomek..co Ty tam w ogrodzie robisz? :shock: ja tu jeszcze nic nie robie.. :oops:
Brave..pozdrawiam:* El Che?Ty mi ostatnio uciekłeś,a mnie później nie było.. :-?
Alexa,Daniel..ja nie żartuje z tymi wtykami :evil:
PS.Dajcie Nam wszystkim szansę :-) Jest warto..bo się LUBIMY wszyscy!Będzie coraz trudniej to pielęgnować,więc przyjdzie czas w którym może i się nawet spotkamy :mrgreen:
PS2.Amelia..mam nadzieję,że sie na mnie nie gniewa za tamto.. :-? Wracaj do Nas..i pozdrawiam Babcię..

Hej Aniu:) odpisuję, że ja dzisiaj też mam marny tak samo jak wczoraj, ale myslę, że mi przejdzie

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 23:25 
Przyjaciel

jezabel napisał(a):
Witam was, weszłam bo chce się z wami pożegnać, nie bede już tutaj wchodzić i moja decyzja jest nieodwołalna, dlaczego to robię zachowam to dla siebie.... I potwierdzam słowa Daniela, że wczoraj wieczorem w bardzo prosty sposób udało mu się udowodnić, że to są jego prawdziwe zdjęcia .... tak, więc to jest najprawdziwsza prawda!! Tak więc trzymajcie się kochani i żegnajcie (nigdy o was nie zapomnę:*:*) Pozdrawiam was cieplutko pa pa Iza hej;)

Dziękuję Izuniu - to bardzo ważne jest dla mnie że to napisałaś. Dziękuję za potwierdzenie mojej tożsamości - Kochana jesteś :*
P.s. Nie widzę powodu dla którego Ty masz stąd odchodzić...

Ostatnio edytowano 2012-03-21, 18:32 przez niezidentyfikowany, łącznie edytowano 1 raz

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 16:06 
Szczypior

dzin dobry :P
ale sie ti porobilo a ja w temacie nie jestem bo wejsc nie moglem wczoraj na forum :P
hehe licze na podpowiedzi :) a teraz ide na drzeke potem fundament mam do zalewania :P
pozdrawiam o nowej porze roku :D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 16:22 
Pochłaniacz

szabla napisał(a):
dzin dobry :P
ale sie ti porobilo a ja w temacie nie jestem bo wejsc nie moglem wczoraj na forum :P
hehe licze na podpowiedzi :) a teraz ide na drzeke potem fundament mam do zalewania :P
pozdrawiam o nowej porze roku :D

Ale się porobiło? to kiepskie określenie... Raczej: cholernie się poplątało...:/
Nie martw się, żadne z Nas nie mogło się zalogować... Ale może to i dobrze, bo w tym czasie wszystko zostało wyjaśnione na privie... Przynajmniej tak mi się wydaje... I tak powinno być od samego początku...
Nawet śmiałam się do siebie, że forum padło pod ciężarem tych wszystkich negatywnych emocji, których ostatnio było dość dużo... ale myślę, że wszystko wraca do normy.
Pozdrawiam Was Moi Drodzy bardzo gorąco:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 16:58 
Bohater

Hej :-)
Może dzisiaj nasze forum przetrwa, te burzę słów ;-)
Dobrze, że porozumienie jest w zasięgu. Może szkoda tylko, że ktoś nie zadbał o czyjąś prywatność.
Dostaliśmy dużą dawkę emocji i jeżeli one przyczynią się do uśmiechu i porozumienia to było warto :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 17:01 
Bohater

Witam...e ehm :-D no wreszcie się tu dostałam :mrgreen: a już się bałam,że nie da rady tego naprawić :-( Hmm..czyli wszyscy wrócą :-> jeśli dobrze zrozumiałam Alexę :-> A co do wyższego postu Alexy-dzięki,ale to,że jestem bardziej optymistyczna jest tylko i wyłącznie dzięki Wam wszystkim:* Będę tęsknić Olek :-? Haha..ja dopuszczałam myśl,że serwer mógł nie wytrzymać tych wszyskich kłótni,bo trochę ich tu było :mrgreen: :lol:
Wiesz co Iza?Ja też chciałam odejść,ale pomyślałam,że jeśli to zrobię to nie których przez to ukaram..Odchodzisz od Nas dla Daniela-spoko-jesteście przyjaciółmi,a przyjaciół się broni-nie wnikam.To nie jest przyjemne,bo sprawiasz mi tym przykrość.To tak jakby reszta się nie liczyła.Ok ja też wierzę Danielowi,ale to nie powód byście wszyscy się stąd ewakuowali :-x normalnie,aż zła jestem na Was :-( Coś mi obiecałeś jakiś czas temu Danielu :-/ ale oki trudno..Pozdrówka ludzie :-D Tomku :-D Ty to jesteś tak dotleniony :-D ,że zawsze zachowujesz zimną krew :lol: Co Ty tam robisz na tym dworze no powiedz ;-) ?Julita..poowiedz jak było? :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 17:03 
Bohater

brave napisał(a):
Hej :-)
Może dzisiaj nasze forum przetrwa, te burzę słów ;-)
Dobrze, że porozumienie jest w zasięgu. Może szkoda tylko, że ktoś nie zadbał o czyjąś prywatność.
Dostaliśmy dużą dawkę emocji i jeżeli one przyczynią się do uśmiechu i porozumienia to było warto :-)

Brave..Ty o prywatności już nic nie mów,lepiej w ogóle już skończyć roztrząsanie tego:*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-21, 17:27 
Administrator

Kolejne przeprosiny....

jednak wieczorem (jak już spałem) po raz kolejny forum przestało działać.
Z samego rana napisałem do osoby odpowiedzialnej za serwer (ja tylko dzierżawię miejsce).
Oczywiście winę zwalali na moje błędy.
Sprawę załatwił ostatecznie telefon i kilka przekleństw. Okazało się, że z niewiadomych przyczyn strona została zablokowana. Prawdopodobnie przeciążenie serwera.

Mam dostać wyjaśnienie powodu zablokowania strony - wtedy będę mógł podjąć kroki zapobiegawcze.
Ostatecznie będę musiał wykupić droższą opcję.
Niech mi tylko nikt nie wpadnie na pomysł, że będzie mniej pisać ;)

Na koniec mogę Was tylko przeprosić i zapewnić, że forum będzie działać. Na dniach mogą się jeszcze pojawić problemy - ale forum nigdy nie zostanie zamknięte.

Pozdrawiam

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 217, 218, 219, 220, 221, 222, 223 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2