dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-19, 20:12 
Przyjaciel

Żegnam Wszystkich.... nie będę już powielał nic.... powodzenia

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-19, 20:14 
Przyjaciel

Alexa napisał(a):
Nie mam siły na kolejne tłumaczenia... Nigdy w życiu nie musiałam się tyle razy tłumaczyć co tutaj... Ale tak jak to kiedyś powiedziałam: słowo pisane źle interpretowane rodzi nieporozumienia... I niestety nic na to nie poradzę... I dobrze wiesz, że już nie raz wrzucałeś jakąś muzykę i zawsze ją chwaliłam, a dziś przypomniało mi się że ten numer już był, więc zażartowałam z "powielaniem"... Mam dość. :-(

Nie było tego numeru tutaj na tym forum.... ale już po problemie. Więcej nie będę Ci w drogę wchodził ani w Twoje kompetencje. Żegnam :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-19, 21:44 
Bohater

Tak zauważyłem, że jak się lepiej znamy to bardziej nam zależy. I paradoksalnie wszelkie "kolce" bardziej bolą. Nie unikniemy tego tak to już jest w komunikacji, że każdy ma jakieś swoje zdanie, a w przestrzeni pisanej jest je jeszcze trudniej wyrazić. Dochodzą emocje, które czasami nie sposób opisać słowami. Czasami trzeba trochę wiary w pozytywny uśmiech kolegi, koleżanki. Jak sami wiecie i ja sam mam w tym doświadczenie i to z tego forum. Powiem tak dla uśmiechu drugiej strony jestem wstanie dać się i pogryźć hehe :-D kobiecie!. No nie wymagajcie zbyt wiele, Panowie! :lol:
Uważam, że wszyscy tu zebrani jesteśmy naprawdę pozytywni i względem siebie tutaj i względem innych w realu. I chyba warto abyśmy tu wzajemnie dali sobie kredyt zaufania. Niedawno komuś Was powiedziałem, że czasami dzień realny potrafi tak przygnieść, że uśmiech, który jest tutaj jest jedynym tego dnia co czyni go szczególnym i ważnym. (Przepraszam, że przytoczyłem tu publicznie słowa, które były tylko dla Ciebie, myślę, że mnie zrozumiesz) Niby dlaczego tu co wieczór wracamy, dla tego! :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 09:21 
Bohater

Ło Jezusie.... :-? Hmm..no co Wy?Mnie nie było, myślałam,że Was miło poczytam,a tu...Od żartu do żartu i... :-/ Danielu..proszę Cię no wróć tu!Będąc z boku zauważyłam,że Alexa nic,a nic złego na mysli nie miała.Tak,więc widzę Was lub jutro tu OBOJE! Brave ma racje( :mrgreen: no popatrz zgadzam się z Tobą :mrgreen: ) zaczęło Nam na sobie zależeć..Jeśli by nie zależało to mielibyśmy to wszystko w d***e..Ja nie zauważyłam,że ta piosenka to ta sama :shock: ale ja jestem nierozgarnięta :lol: Mi Danielu nigdy widzę nie wybaczysz :shock: Nikt nic tu do nikogo nie ma..Lubimy się.Jeśli będziecie chcieli odejść to stracimy się na zawsze,bo odbudować coś co i tak jest trudne(bo jest przez internet) może być nie możliwe.W sumie już tu Alexa wyjaśniła o co chodzi..Alexa :-D Ty chyba się nie obraziłaś Kochana co?Jak oboje mi stad uciekniecie to dostanę namiary na Was odszukam i siłą zaciągnę z powrotem przed komp na forum :mrgreen: Mam wtyki,więc to trudne nie będzie :mrgreen: :lol:
Ziabelka..wiesz ja też wczoraj miałam marny dzień-może to przesilenie wiosenne?Nie długo wszystko do formy wróci..a jeśli u Ciebie to nie to,to mimo wszystko ciepło Cię przytulam.
Julita..ja trzymam kciuki juz od wczoraj to musi się udać :-D A jak nie to zbierzemy wszystkie Nas(kobitki)i każdego tam pogryziemy :lol:
Tomek..co Ty tam w ogrodzie robisz? :shock: ja tu jeszcze nic nie robie.. :oops:
Brave..pozdrawiam:* El Che?Ty mi ostatnio uciekłeś,a mnie później nie było.. :-?
Alexa,Daniel..ja nie żartuje z tymi wtykami :evil:
PS.Dajcie Nam wszystkim szansę :-) Jest warto..bo się LUBIMY wszyscy!Będzie coraz trudniej to pielęgnować,więc przyjdzie czas w którym może i się nawet spotkamy :mrgreen:
PS2.Amelia..mam nadzieję,że sie na mnie nie gniewa za tamto.. :-? Wracaj do Nas..i pozdrawiam Babcię..

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 09:25 
Bohater

:oops: No to się rozpisałam...sorki :oops: Jeśli ktoś dotrwa w czytaniu-podziwiam :lol: Pisałam aż mi się dłonie trzęsły z przerażenia,że już nie wrócicie :cry: Pamiętajcie o ostrzeżeniu :mrgreen: Pozdrawiam wszystkich:********

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 09:57 
Szczypior

Witam wszystkich. Zgadzam sie z Anią, dodam od siebie tylko to, że niektóry osoby biorą zbyt poważnie wszystko, moi drodzy to tylko forum więc zalecałbym zdystansowanie się do niego. Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 11:51 
Przyjaciel

No dobrze słowo wytłumaczenia. To wcale nie chodzi o piosenkę, przecież wiadomo że było to żartobliwie napisane - jakbym o takie coś miał się obrazić to chory psychicznie bym był.
O co chodzi? Mniej więcej o to że Ola wprost mi zarzuciła że ją i Was wszystkich oszukuję podszywając się pod kogoś kim nie jestem - znalazła na internecie mój profil na stronie dla amatorów modelów i modelek gdzie nikt nie podaje prawdziwego imienia. Ja podałem pseudonim "Konrad". Ale oczywiście wiek czy miasto itd się zgadzają - no ale zarzut jest taki że ukradłem komuś zdjęcia.
(pomijam fakt że ma moje zdjęcie zrobione przez Mamę którego nigdzie nie ma, tutaj wrzuciłem fotkę z dzieciństwa - gdzie widać po oczach i rysach że to ja jestem, ale to nic nie znaczy - OSZUST)
Na szczęście w bardzo prosty sposób udowodniłem wczoraj wieczorem Izie że to moje zdjęcia - mam nadzieję że Wam tu to potwierdzi. Ale sam fakt tych oskarżeń o kradzież i oszustwo doprowadził do tego że nie widzę siebie tutaj. Więc jak widzicie nie chodziło o żart z piosenką tylko sprawa jest bardziej skomplikowana - bo oskarżenia o kradzież i oszustwo nie są już żartem czy dowcipem.
Przepraszam za trochę prywaty.... no ale chciałem aby wszyscy wiedzieli o co chodzi. Pozdrawiam.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 12:54 
Bohater

Daniel..ale np.mnie nie obchodzi co Ty tam z Alexą i wice wersa- nie obchodzi mnie co Alexa ma z Tobą..Zauważyłam(oh moja spostrzegawczość;P),że cierpia na tym inni.Jeżeli z kims nie umiemy sie dogadac to chociaz zostańmy dla reszty...W końcu wszyscy stąd odejdą..:( mamy być tu Wszyscy razem..Proszę Cię Alexa,Danielu..Wiecie jak było ze mną i Grzesiem:/ nie popełnijcie tego samego błędu co my..Nam jednak się udało dogadać..Miłego dnia...

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 13:22 
Bohater

Ana19 napisał(a):
Daniel..ale np.mnie nie obchodzi co Ty tam z Alexą i wice wersa- nie obchodzi mnie co Alexa ma z Tobą..Zauważyłam(oh moja spostrzegawczość;P),że cierpia na tym inni.Jeżeli z kims nie umiemy sie dogadac to chociaz zostańmy dla reszty...W końcu wszyscy stąd odejdą..:( mamy być tu Wszyscy razem..Proszę Cię Alexa,Danielu..Wiecie jak było ze mną i Grzesiem:/ nie popełnijcie tego samego błędu co my..Nam jednak się udało dogadać..Miłego dnia...

Ba! takie uśmiechy miały by się nie dogadać :-D
Może tak jak tu nasz kolega radzi trochę dystansu i luzu. Nie każda perspektywa jest dla każdego uśmiechem, każdy z nas jest inny.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-20, 22:53 
Administrator

Bardzo was przepraszam za problemy z dostaniem się na forum, Wina leży po stronie właściciela serwisu. Jeszcze nie wiem co się stało. Tymczasowo przywróciłem starą wersje forum.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 216, 217, 218, 219, 220, 221, 222 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2