Ana19 napisał(a):
Przepraszam po raz kolejny ,ale cos mi się nie zgadza.Daniel napisał mi wczoraj,że się nie gniewa na forum.Myślałam,że temat zakończony,a dzis znów ten sam temat.Pisałam z Danielem i stwierdził,że wybaczył mi już wczoraj.Teraz znów dowiaduję się,że wczoraj pisał Ci Izo cos innego niż mi dziś..ale to chyba tłumaczy samo za siebie..:( Nie będę już nic pisać,bo pogarszam sprawę,a nie chce byście stracili przyjaciela.Na nikogo nigdy się nie gniewałam Izo(oprócz pomarańczek kiedyś).Chce byscie pamiętali mnie jako miłą osobę.Temat uwazam za CAŁKOWICIE ZAMKNIĘTY. Uśmiechu życzę jak to zwykł pisać Grześ.Pozdrawiam wszystkich.:)
Aniu oczywiście że temat jest zamknięty a nawet inaczej nie było tematu. Już wczoraj sam się z tego w łóżku uśmiałem i obróciłem w żart. Jak pisałem Ci na GG nie przepraszaj bo ja się nie gniewam.
Na dowód tego ponownie wysyłam :***
(przepraszam że dopiero teraz ale jestem w rodzinnych stronach i mam bardzo słaby dostęp do sieci)
Pozdrawiam Wszystkich i Miłego wieczoru życzę
hej fajnie, że wróciłeś chociaż żeby powiedzieć,że o wszystkim już zapomniałeś i że temat dla ciebie jest już zamkniety cieszmy się z tego i życzymy też miłego wieczoru pa