dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-17, 22:40 
Szczypior

To zapodam ,,Requiem dla snu,, szokujący film jak dla mnie ale mi się podobał:-) a ,,Wyspa Tajemnic,, genialny film zakończenie mnie powaliło:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:45 
Władca pierścieni

Alexa napisał(a):
A wiecie, co ja myślę na ten temat? Dodałam po południu post ale celowo pomijając nawiązanie do tego żartu… Bo to nie moja sprawa… Moim zdaniem Anka, już kilkakrotnie przepraszała Daniela, a czytając posty wywnioskowałam, że koniec końców on też potraktował to jak żart… Ale widzę, że temat powraca i narasta… Tak naprawdę, jeśli istnieje jeszcze taka potrzeba to powinni sobie to wyjaśnić na privie, a jeśli nie, to nie… A nam naprawdę nic do tego…
Nawet mam anegdotę ze swojego życia co do tego zajścia… Dokładnie z wczoraj… Poszłyśmy z koleżankami we 4 na imprezę… a my jak to my, doskonale bawimy się w swoim towarzystwie… :-D Najpierw pytano nas co piłyśmy, że tak się dobrze bawimy, bo każdy chciał to samo, później czy to wieczór panieński, a na koniec czy jesteśmy lesbijkami… Kiedy wybuchnęłam śmiechem i zaprzeczyłam, usłyszałyśmy, że gdybyśmy były hetero to bawiłybyśmy się z facetami… Że niby mamy taki obowiązek, skoro jesteśmy wolne. Ale nawet się nie tłumaczyłyśmy. Ja też nie wzięłam tego do siebie, nie przejęłam tym, potraktowałam jako żart. Kiepski, bo kiepski ale mnie po prostu nie interesuje zdanie innych. Ja wiem jaka jest prawda i to wystarczy.

Lepiej napiszcie jak Wam minęła sobota… :-D Szabla, ja też oglądam film… „Piękny umysł”.

A mnie dobrze mineła sobota nawet fajnie, a tobie?? :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:47 
Pochłaniacz

El Che88 napisał(a):
To zapodam ,,Requiem dla snu,, szokujący film jak dla mnie ale mi się podobał:-) a ,,Wyspa Tajemnic,, genialny film zakończenie mnie powaliło:-)

Requiem też widziałam... Chociaż mnie jakoś szczególnie nie zszokował... Może gdybym obejrzała kiedy tylko wszedł do kin byłoby inaczej... Ale widziałam go dwa lata temu i niestety bez szału, chociaż niektóre sceny, przyznaję bardzo dobre.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:50 
Bohater

Przepraszam po raz kolejny ,ale cos mi się nie zgadza.Daniel napisał mi wczoraj,że się nie gniewa na forum.Myślałam,że temat zakończony,a dzis znów ten sam temat.Pisałam z Danielem i stwierdził,że wybaczył mi już wczoraj.Teraz znów dowiaduję się,że wczoraj pisał Ci Izo cos innego niż mi dziś..ale to chyba tłumaczy samo za siebie..:( Nie będę już nic pisać,bo pogarszam sprawę,a nie chce byście stracili przyjaciela.Na nikogo nigdy się nie gniewałam Izo(oprócz pomarańczek kiedyś).Chce byscie pamiętali mnie jako miłą osobę.Temat uwazam za CAŁKOWICIE ZAMKNIĘTY. Uśmiechu życzę jak to zwykł pisać Grześ.Pozdrawiam wszystkich.:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:52 
Pochłaniacz

Iza, a mi minęła leniwie... Głównie na odsypianiu :-D Jutro pracuję, więc dziś sobie odpuściłam jakąkolwiek aktywność. :-D
P.S. Masz mail.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:54 
Szczypior

Eh Olka ale ty wybredna jesteś, jednak to prawda że kobiecie trudno dogodzić:-) jak z ciebie taki Tomasz Raczek to sama coś poleć tylko ma być dla wszystkich a nie tylko dla kobiet:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 23:02 
Pochłaniacz

El Che88 napisał(a):
Eh Olka ale ty wybredna jesteś, jednak to prawda że kobiecie trudno dogodzić:-) jak z ciebie taki Tomasz Raczek to sama coś poleć tylko ma być dla wszystkich a nie tylko dla kobiet:-)

Wcale nie tak trudno mi dogodzić... Po prostu jestem lekkim kinomaniakiem i większość produkcji widziałam... Więc trudno mnie zaskoczyć... Ostatnio oglądałam jeszcze: Drużynę A, Jestem Bogiem, Turystę i Tożsamość... Nawet mi się podobały. :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 23:12 
Szczypior

Ale zapodaj jakiś ambitny film a nie same komercyjne produkcje. Najlepiej jakby to bym horror:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 23:21 
Przyjaciel

Ana19 napisał(a):
Przepraszam po raz kolejny ,ale cos mi się nie zgadza.Daniel napisał mi wczoraj,że się nie gniewa na forum.Myślałam,że temat zakończony,a dzis znów ten sam temat.Pisałam z Danielem i stwierdził,że wybaczył mi już wczoraj.Teraz znów dowiaduję się,że wczoraj pisał Ci Izo cos innego niż mi dziś..ale to chyba tłumaczy samo za siebie..:( Nie będę już nic pisać,bo pogarszam sprawę,a nie chce byście stracili przyjaciela.Na nikogo nigdy się nie gniewałam Izo(oprócz pomarańczek kiedyś).Chce byscie pamiętali mnie jako miłą osobę.Temat uwazam za CAŁKOWICIE ZAMKNIĘTY. Uśmiechu życzę jak to zwykł pisać Grześ.Pozdrawiam wszystkich.:)

Aniu oczywiście że temat jest zamknięty a nawet inaczej nie było tematu. Już wczoraj sam się z tego w łóżku uśmiałem i obróciłem w żart. Jak pisałem Ci na GG nie przepraszaj bo ja się nie gniewam.
Na dowód tego ponownie wysyłam :***
(przepraszam że dopiero teraz ale jestem w rodzinnych stronach i mam bardzo słaby dostęp do sieci)
Pozdrawiam Wszystkich i Miłego wieczoru życzę :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 23:25 
Pochłaniacz

El Che88 napisał(a):
Ale zapodaj jakiś ambitny film a nie same komercyjne produkcje. Najlepiej jakby to bym horror:-)

Ambitne zapodałam wcześniej… Poza tym ostatnio oglądam same takie odmóżdżacze… :lol:
A horrory… Nie lubię… Bez obrazy ale większość jest po prostu głupia, a ja zamiast się bać po prostu się śmieję… Jedyny na którym rzeczywiście się bałam to "Omen", ale miałam wtedy jakieś 10 lat więc strach był normalny… :-D

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 204, 205, 206, 207, 208, 209, 210 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2