dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-17, 21:53 
Bohater

Dobrze...a więc tak..Nie sądziłam,że tak to się zakończy,ale mam nie wyparzony i nienormalny ''język''..eh..PRZEPRASZAM Cię Danielu.Ja tak naprawdę nie myślę...Dobra wiem,że żart był nie na miejscu no..Masz dziewczynę planujesz z nia przyszłość-bardzo się cieszę..Nie wiem jak cię przekonac do tego,że nie myslę o Tobie jak o geju :/ Jak Was wszystkich przekonać..Skoro mówię,że tamto to był żart to tak jest.A skoro to był żart to znaczy,że nie myślę o Tobie Danielu w ten sposób.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 21:54 
Pochłaniacz

A wiecie, co ja myślę na ten temat? Dodałam po południu post ale celowo pomijając nawiązanie do tego żartu… Bo to nie moja sprawa… Moim zdaniem Anka, już kilkakrotnie przepraszała Daniela, a czytając posty wywnioskowałam, że koniec końców on też potraktował to jak żart… Ale widzę, że temat powraca i narasta… Tak naprawdę, jeśli istnieje jeszcze taka potrzeba to powinni sobie to wyjaśnić na privie, a jeśli nie, to nie… A nam naprawdę nic do tego…
Nawet mam anegdotę ze swojego życia co do tego zajścia… Dokładnie z wczoraj… Poszłyśmy z koleżankami we 4 na imprezę… a my jak to my, doskonale bawimy się w swoim towarzystwie… :-D Najpierw pytano nas co piłyśmy, że tak się dobrze bawimy, bo każdy chciał to samo, później czy to wieczór panieński, a na koniec czy jesteśmy lesbijkami… Kiedy wybuchnęłam śmiechem i zaprzeczyłam, usłyszałyśmy, że gdybyśmy były hetero to bawiłybyśmy się z facetami… Że niby mamy taki obowiązek, skoro jesteśmy wolne. Ale nawet się nie tłumaczyłyśmy. Ja też nie wzięłam tego do siebie, nie przejęłam tym, potraktowałam jako żart. Kiepski, bo kiepski ale mnie po prostu nie interesuje zdanie innych. Ja wiem jaka jest prawda i to wystarczy.

Lepiej napiszcie jak Wam minęła sobota… :-D Szabla, ja też oglądam film… „Piękny umysł”.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:02 
Szczypior

Ja widzę że ktoś się zna na filmach:-) ,,Piękny Umysł,, bardzo dobry film ale to nie moja bajka:-) dodam tylko że Russell Crowe lepiej zagrał w ,,Gladiatorze,, ale to jest moja subiektywna ocena

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:04 
Bohater

Nie gniewam sie Izabelko...Jesteście przyjaciółmi a przyjaciół się broni..to normalny odruch..Życzę miłego wieczoru i wszystkim jak najlepiej a Danielowi wyjaśnię na priv.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:07 
Pochłaniacz

El Che88 napisał(a):
Ja widzę że ktoś się zna na filmach:-) ,,Piękny Umysł,, bardzo dobry film ale to nie moja bajka:-) dodam tylko że Russell Crowe lepiej zagrał w ,,Gladiatorze,, ale to jest moja subiektywna ocena

Gladiatora widziałam chyba z 10 razy, więc nie jestem obiektywna. :-D
Moja ulubiona scena: http://www.youtube.com/watch?v=X1UmHfWCw-4
Takiego strachu w oczach nigdy nie widziałam... :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:10 
Szczypior

A co do Ani to przecież nic złego nie zrobiła, widać dziewczyna lubi pożartować ale czy to coś złego? Fakt w Polsce żarty z mniejszości seksualnych są źle odbierane, ale wiadomo Polska to kraj zaściankowy. Niektóre koleżanki z tego forum zbyt poważnie to potraktowały i zalecam zdystansowanie się do tego.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:20 
Szczypior

Ja Gladiatora oglądałem z ręką na sercu 5 razy i wogole mi sie nie nudził:-). Na dzisiejszy wieczór polecam ,,Infiltrację,, po tym filmie polubiłem Leo Di Caprio i wybaczyłem mu że zagrał w ,,Tytaniku,, a rola Jacka Nicholsona dla mnie mistrzostwo Świata:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:28 
Pochłaniacz

El Che88 napisał(a):
Ja Gladiatora oglądałem z ręką na sercu 5 razy i wogole mi sie nie nudził:-). Na dzisiejszy wieczór polecam ,,Infiltrację,, po tym filmie polubiłem Leo Di Caprio i wybaczyłem mu że zagrał w ,,Tytaniku,, a rola Jacka Nicholsona dla mnie mistrzostwo Świata:-)

Infiltrację też widziałam... z 5 razy... :-D Tak samo jak Wyspę Tajemnic, czy Incepcję... Zaproponuj coś innego... :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:34 
Władca pierścieni

dziewczyny Alexa i Ana19:)

Ja wogóle bym tego nie pisała na tym forum gdyby to nie było, aż tak poważne, ale rozmawiałam o tym z Danielem na privie i on powiedział, że po tej sytuacji nie bedzie pisał na forum.... przestraszyłam się tego.... naprawdę dziewczyny jego to baaardzo dotknęło tym bardziej że mu tłumaczyłam, że nic się nie stało, że Ania nie chciała by tak wyszło i napewno tak nie myślała, ale... chyba z marnym skutkiem, bo mi nie uwierzył....;-( Tak więc Aniu jak najbardziej napisz do niego na privie przeproś go jeszcze raz i wytłumacz mu jak było.... kochana bo możemy stracić przyjaciela, a przecież tego nie chcemy prawda?? Bo wiadomo, że to forum bez niego nie bedzie takie jak, wtedy gdy z nami pisał.....:( Naprawdę uwierzcie mi.... Aniu cieszę się, że jednak się na mnie gniewasz bo tego się właśnie bałam pisząc do ciebie poprzedni post...

P.S. Olek masz rację, gdyby to nie była nasza sprawa, ale w tym wypadku to jest nasza sprawa wiec sama rozumiesz prawda?? całuję i pozdrawiam;)

Ostatnio edytowano 2012-03-17, 22:42 przez jezabel, łącznie edytowano 2 razy

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 22:39 
Władca pierścieni

Ana19 napisał(a):
Dobrze...a więc tak..Nie sądziłam,że tak to się zakończy,ale mam nie wyparzony i nienormalny ''język''..eh..PRZEPRASZAM Cię Danielu.Ja tak naprawdę nie myślę...Dobra wiem,że żart był nie na miejscu no..Masz dziewczynę planujesz z nia przyszłość-bardzo się cieszę..Nie wiem jak cię przekonac do tego,że nie myslę o Tobie jak o geju :/ Jak Was wszystkich przekonać..Skoro mówię,że tamto to był żart to tak jest.A skoro to był żart to znaczy,że nie myślę o Tobie Danielu w ten sposób.

Posłuchaj mnie kochana Aniu:) Mnie, ani nikogo z nas nie musisz do niczego przekonywać a tym bardziej do swojej racji, bo MY ci wierzymy, a tym bardziej JA ci wierzę kochana:* Najważniejsze teraz to żebyś przekonała Daniela, pisząc do niego na priv, bo on chyba jednak myśli inaczej....., a przynajmniej mnie się tak wydaje, że on tak myśli.... Głowa do góry bedzie dobrze:-)

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 203, 204, 205, 206, 207, 208, 209 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2