Ana19 napisał(a):
Ależ my się nie kłócimy:) Cieszę się z tego,że Amelia ponownie zawitała:)..
Witaj Aniu;-)
Bardzo cię proszę nie gniewaj się na mnie za to co powiem, ale to jak dzisiaj w nocy zażartowałaś z Daniela to naprawdę było niesmaczne
Ja wiem, że według ciebie to był żart i że go za to przeprosiłaś, ale Daniel odebrał to inaczej.... myśli, że uważasz go za geja (a on naprawdę ma dziewczynę i planują wspólną przyszłość) więc ten żart w stosunku do niego był jak najbardziej nie na miejscu:( Ja nie mówię, bo przecież można sobie żartować, śmiać i wogóle bo po to jest to forum, ale nie w ten sposób, (wszystko można, ale z umiarem i głową kochana) bo to jest otwarte forum i inni nasze wpisy też czytają, więc sama rozumiesz prawda?? Tak, wiec baaardzo bym cię prosiła byś mnie źle nie zrozumiała, że sie wtrącam i jestem przeciwko tobie, albo coś w tym stylu, bo wiesz przecież, że tak nie jest..... wszyscy cię tu bardzo lubimy i miło nam, że gadasz z nami na tym forum,:-) ja po prostu chcę tą sprawę wyjaśnić i dowiedzieć się co ty myślisz o tym żarcie czy myślałaś tak naprawdę czy nie, bo mnie się już wszystko w głowie pomieszało i sama nie wiem (wybacz mi naprawdę) i bardzo bym chciała byś mi to wyjaśniła dobrze?? I miałabym jeszcze jedną prośbę, jak Daniel pojawi się na forum, to chciałabym byś go jeszcze raz przeprosiła i wytłumaczyła mu jak z tym żartem było naprawdę..... dobrze?? Bo wiesz jemu naprawdę jest przykro:/ Pozdrawiam i całuję cię kochana pa pa;):*