dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-17, 13:28 
Pochłaniacz

Witam wszystkich :-D
Ale się wczoraj rozpisaliście… Widzę, że głównym tematem była jazda konna… Ja też jeżdżę. Ale muszę przyznać, że od października zrobiłam sobie przerwę i pewnie miałabym duuuży problem żeby teraz zadrzeć nogę aż po szyję. :-D Robi się coraz cieplej więc może w przyszłym tygodniu wybiorę się do stadniny.
Miłego dnia moi drodzy. :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 14:35 
Pochłaniacz

Przypomniał mi się pewien film… Jeśli nie oglądaliście to polecam… Ale uprzedzam dziewczyny, że będziecie płakać… :-)
Ścieżka dźwiękowa:
1. Od 3:05-przepiękne :-D http://www.youtube.com/watch?v=KMaFRxy6yQ8
2. http://www.youtube.com/watch?v=3itqF3eo ... re=related

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 17:06 
Oczytany mnich

Alexa napisał(a):
Witam wszystkich :-D
Ale się wczoraj rozpisaliście… Widzę, że głównym tematem była jazda konna… Ja też jeżdżę. Ale muszę przyznać, że od października zrobiłam sobie przerwę i pewnie miałabym duuuży problem żeby teraz zadrzeć nogę aż po szyję. :-D Robi się coraz cieplej więc może w przyszłym tygodniu wybiorę się do stadniny.
Miłego dnia moi drodzy. :-D

Gorąco pozdrawiam i witam Was kochani :-)
Oj jazda konna - cudowna sprawa,ja bardzo sporadycznie i amatorsko ale kocham konie.
Daniel - no aż nie mogę uwierzyć,czy ten piękny czarny ogierek jest naprawdę Twój?
Ja jestem u chorej babci którą się muszę opiekować przez kilka dni dlatego nie miałam jak napisać,ale czytałam że Daniel mnie usprawiedliwił ;-) :-)
Miłego i słonecznego dnia kochani :*
(piękny film - też płakałam na nim :oops: )
http://www.youtube.com/watch?v=HGwwOVxBjt0

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 17:14 
Oczytany mnich

Ej.. :mrgreen: Ty Ty..ja Ci dam..Oh,pewnie wyobraziłeś sobie tak Grzesia i rozmarzyłes co? :lol: :lol: Danielu..miło z tej strony poznać :lol: :lol:[/quote]
-------------------------------------------------------------------------------------------------
hehe ja w kobietach gustuję co zresztą widać tu czasami... a to tyczyło się Ciebie a nie mnie jak już :mrgreen:[/quote]

Tak,tak... :mrgreen: dobra,dobra :mrgreen:[/quote]

Oj Aniu z przykrością to czytam :-(
Myślę że są tematy z których nie wypada żartować,jest to "religia" i "orientacja seksualna" które to są prywatną sprawą każdego z nas. Zapewniam Cię że nie możesz jak napisałaś "poznać z tej strony Daniela" bo tak nie jest:(
Daniel ma dziewczynę,którą kocha i z tego co wiem planują wspólną przyszłość więc pisanie jakoby wyobrażał i marzył o rozebranym facecie jest po prostu niesmaczne :-/
Nie fajnie to wyszło :-? :-(

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 18:01 
Bohater

Oj Aniu z przykrością to czytam :-(
Myślę że są tematy z których nie wypada żartować,jest to "religia" i "orientacja seksualna" które to są prywatną sprawą każdego z nas. Zapewniam Cię że nie możesz jak napisałaś "poznać z tej strony Daniela" bo tak nie jest:(
Daniel ma dziewczynę,którą kocha i z tego co wiem planują wspólną przyszłość więc pisanie jakoby wyobrażał i marzył o rozebranym facecie jest po prostu niesmaczne :-/
Nie fajnie to wyszło :-? :-([/quote]

Hmm...nie sądzę bym musiała wracać do tego tematu.Przeprosiłam Daniela.Wiem nie ładnie zrobiłam..A Ty sądze nie powinnaś wywlekać osobistych tematów z życia Daniela.Jeśli nie zauwazyłaś napisałam wszystko w formie żartu.Proszę byś nie przekręcała całego incydentu.Jeszcze raz na forum przepraszam Danielu.Mam nadzieje,koniec tematu.Miłego dnia życzę wszystkim:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 19:57 
Szczypior

I ja witam wszystkich. Dziewczynki spokojnie nie ma sie co kłócić:-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 20:16 
Bohater

Ależ my się nie kłócimy:) Cieszę się z tego,że Amelia ponownie zawitała:)..

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 21:23 
Władca pierścieni

Ana19 napisał(a):
Ależ my się nie kłócimy:) Cieszę się z tego,że Amelia ponownie zawitała:)..

Witaj Aniu;-)

Bardzo cię proszę nie gniewaj się na mnie za to co powiem, ale to jak dzisiaj w nocy zażartowałaś z Daniela to naprawdę było niesmaczne :-/ Ja wiem, że według ciebie to był żart i że go za to przeprosiłaś, ale Daniel odebrał to inaczej.... myśli, że uważasz go za geja (a on naprawdę ma dziewczynę i planują wspólną przyszłość) więc ten żart w stosunku do niego był jak najbardziej nie na miejscu:( Ja nie mówię, bo przecież można sobie żartować, śmiać i wogóle bo po to jest to forum, ale nie w ten sposób, (wszystko można, ale z umiarem i głową kochana) bo to jest otwarte forum i inni nasze wpisy też czytają, więc sama rozumiesz prawda?? Tak, wiec baaardzo bym cię prosiła byś mnie źle nie zrozumiała, że sie wtrącam i jestem przeciwko tobie, albo coś w tym stylu, bo wiesz przecież, że tak nie jest..... wszyscy cię tu bardzo lubimy i miło nam, że gadasz z nami na tym forum,:-) ja po prostu chcę tą sprawę wyjaśnić i dowiedzieć się co ty myślisz o tym żarcie czy myślałaś tak naprawdę czy nie, bo mnie się już wszystko w głowie pomieszało i sama nie wiem (wybacz mi naprawdę) i bardzo bym chciała byś mi to wyjaśniła dobrze?? I miałabym jeszcze jedną prośbę, jak Daniel pojawi się na forum, to chciałabym byś go jeszcze raz przeprosiła i wytłumaczyła mu jak z tym żartem było naprawdę..... dobrze?? Bo wiesz jemu naprawdę jest przykro:/ Pozdrawiam i całuję cię kochana pa pa;):*

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 21:42 
Szczypior

a ja nie jezdze konno :P
za to rower to tak jak najbardziej :P dzis stadko saren sie krecilo kolo mojego domu ok 20 sztuk hehe
no nic winko otwieram i film wlaczam :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-17, 21:46 
Władca pierścieni

Witam wszystkich i życzę miłego wieczoru pa pa;-):*:*:*

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 202, 203, 204, 205, 206, 207, 208 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2