Hej witam was wszystkich ;-D
Jezu kochani zszokowaliście mnie górą pięknych życzeń i bardzo wam za to dziękuje naprawdę po pierwsze serce mi rosło jak to przeczytałam tzn. te wszystkie wasze życzenia:*:*:*:*, a po drugie one są tak piękne, że nie wiem co mam myśleć i powiedzieć..... uwierzyć w siebie i was, waszą przyjaźń (która tak naprawdę w wirtualnym świecie wydawała niemożliwa, bo wierzyłam w przyjaźń w realu, a nie w sieci... w sieci są różni ludzie i przyjaźń z taki ludzmi bywa trudna wręcz niemożliwa tak jak wspomniałam wcześniej) a teraz poznałam was i naprawdę nie wiem co mam powiedzieć... może nic nie będę mówić i zachowam to dla siebie będzie taka mała tajemnica przed wami......
A propos Grzesiu i Aniu naprawdę nie macie nas za co przepraszać najważniejsze, że porozmawialiście i wyjaśniliście wszelkie wasze nieporozumienia i do nas wróciliście baaardzo cię z tego cieszę i że możemy o wczorajszym dniu zapomnieć buziole dla was byście się nie smutali:*:*:* Drogi Danielu rozszyfrowałam twoją kolejną zagadkę w linku którym mi przysłałeś jest piosenka SEWERYNA KRAJESKIEGO - NIE JESTEŚ SAMA - Zgadza się????? Znam tą piosenkę i bardzo ci za nią dziękuje
I jeszcze raz dziękuje wam wszystkim za tak piękne życzenia:*:* I kończę do długie pisanie, bo jak Julitka tu wpadnie to mnie zastrzeli...
oczywiście żart... trzymajcie się pa pa:):*