dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-09, 09:29 
Bohater

Czy u Was działa link do dodatkowych emotek?, bo u mnie ni huha :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-09, 14:35 
Przyjaciel

El Che88 napisał(a):
Coś mi się wydaje że Czerwone Diabły dzisiaj zremisują

Oj słabiutko, bardzo słabiutko United - po słabej grze porażka u siebie 2:3 z Athletic Bilbao.
Gołym okiem było widać przewagę Bilbao. A Barca zdeklasowała Bayer Leverkusen 7:1.
Pięć bramek Messiego - nowy rekord w LM. Na dzień dzisiejszy gra United i Barcy to dwa światy.
Mimo wszystko trzymam kciuki za Czerwone Diabły w rewanżu.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-09, 14:39 
Przyjaciel

brave napisał(a):

U mnie tak jak u Ciebie ;-)
A w kwestii motoryzacji - preferujesz auta niemieckie czy japońskie? A może USA? Posiadasz jakiś własne 4 kółka?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-09, 14:53 
Bohater

niezidentyfikowany napisał(a):
brave napisał(a):

A w kwestii motoryzacji - preferujesz auta niemieckie czy japońskie? A może USA? Posiadasz jakiś własne 4 kółka?

Mnie chodziło o ten link na dole "pokaż więcej uśmieszków" Te widoczne działają bez pudła, tylko mało tych pozytywnych :-(
To zależy od kilku lat zaczynam doceniać japońce bardzo nie zawodne i niewiele żłopią. Amerykańce są świetne oczywiście tylko duże pojemności. Marzenie mieć Corvette czy Mustanga GT, i najlepiej jak pracuje to do baku nie zaglądać bo wir zassie ;-) W dwu śladach jestem wierny Beemce. Maja najlepsze rozwiązania i to oni wyznaczają standardy na przyszłość. Jak Ty się zapatrujesz w tych tematach?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-09, 15:18 
Przyjaciel

brave napisał(a):
brave napisał(a):

Mnie chodziło o ten link na dole "pokaż więcej uśmieszków" Te widoczne działają bez pudła, tylko mało tych pozytywnych :-(
To zależy od kilku lat zaczynam doceniać japońce bardzo nie zawodne i niewiele żłopią. Amerykańce są świetne oczywiście tylko duże pojemności. Marzenie mieć Corvette czy Mustanga GT, i najlepiej jak pracuje to do baku nie zaglądać bo wir zassie ;-) W dwu śladach jestem wierny Beemce. Maja najlepsze rozwiązania i to oni wyznaczają standardy na przyszłość. Jak Ty się zapatrujesz w tych tematach?

Jeżeli chodzi o Japan - to lubię Hondę jest naprawdę fajna i wygląda też dobrze. Amerykańskie oj to tylko w sferze właśnie takich marzeń typy Mustang :-) Ja od już kilku lat jestem wierny jednej marce - tej co TY w dwu śladach ;-) Klasyczny napęd i silniki powszechnie uznawane za najlepsze na świecie. W konkursach Engine of the Year nikt przez lata nie zdobył tylu tytułów silnika roku co Bmw. Rzędowe 6- cylindrówki są bezkonkurencyjne. W moim przypadku już tylko będzie zmieniał się model auta a nie marka :-) Obecnie jest to X3. Pozdrawiam
http://www.youtube.com/watch?v=IS_lLDU757g

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-09, 15:44 
Bohater

Z tymi dwuśladami się przejęzyczyłem a to dla tego, że zasugerowałem się tymi czterema kółkami o których mówiłeś na początku. Chodziło mi o jedno ślady czyli dwa kółka he,he czyli motorki :-)
Beemaka samochody też niezłe robi chociaż tak na prawdę to dwie oddzielne firmy

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-09, 16:01 
Przyjaciel

brave napisał(a):
Z tymi dwuśladami się przejęzyczyłem a to dla tego, że zasugerowałem się tymi czterema kółkami o których mówiłeś na początku. Chodziło mi o jedno ślady czyli dwa kółka he,he czyli motorki :-)

No wiem,wiem stąd moja emotka po tych dwu śladach była, ale wiadomo przecież o co chodziło :-)
Ale wiesz że motorki Bmw drogie są - szczególnie te nowsze :-( Nawet bardzo drogie.
Chris Pfeiffer kilkukrotny mistrz świata w Stunt Riding - miałem okazję raz widzieć, niesamowity gość :-)
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... gLknpv9Ksc

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-09, 16:12 
Szczypior

dzien dobry wszystkim
ja z problemem powaznym walcze :P ostro sie za niego wzialem hehe

ale sie cieplo zrobilo

fakt MU slabo gralo ta 3 bramka obrona calkiem d... dala jeden gol ze spalonego byl ale zobaczymy jak na wyjezdzie bedzie. w tym roku za duzo kontuzji jest stad takie wyniki. A barca no coz bilbao chyba jest lepsze od nich :P bo wysoko w lidze i dobrze z kazdym gra poza tym barcie w lidze tak dobrze nie idzie :P

ja sie motoryzacja nie interesuje :Pgrunt zeby jezdzil hehe

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-09, 16:40 
Bohater

Dzięki temu, że każdy się interesuje czymś innym jest taka różnorodność potwierdzenie można znaleźć chociażby w przyrodzie. Nawet, jeżeli interesujemy się podobnymi dziedzinami to każdy i tak na swój sposób. Dla tego przyjemnie jest poznawać nowych ludzi jeżeli oczywiście tego chcą ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-09, 17:00 
Bohater

brave napisał(a):

No wiem,wiem stąd moja emotka po tych dwu śladach była, ale wiadomo przecież o co chodziło :-)
Ale wiesz że motorki Bmw drogie są - szczególnie te nowsze :-( Nawet bardzo drogie.
Chris Pfeiffer kilkukrotny mistrz świata w Stunt Riding - miałem okazję raz widzieć, niesamowity gość :-)
http://www.youtube.com/watch?feature=en ... gLknpv9Ksc

Filmiku nie widziałem, dzięki. Ja tak niestety nie jeżdżę ;-) Kurcze mało, kto wie, że aby osiągnąć taki poziom to trzeba nie tylko predyspozycji, czasu, ale jeszcze i dużo szczęścia. Czasami z kumplami się podśmiewamy, że nie którzy z nich są tak poskręcani po wypadkach metalem, że ważą więcej od swoich moto. Ale dla każdego, kto tego próbował wielki szacuj. W tym świecie jest naprawdę sztama

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2