dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-08, 22:35 
Bohater

Znuzonaaa napisał(a):
szabla napisał(a):
Znużona oj tam codziennosc sie potrafi szybko zmienic ;) hehe a co do tapety no coz na inne dni zostanie i nie trzeba ponownie jej robic ;) wiec czasu zaoszczedzisz ;) zawsze sa jakies plusy :P

niezidentyfikowany jako kibic United nie znosze city :P

haha nigdy w życiu :-P przed snem ją zmyję :-D na razie niech jeszcze bd bo wszyscy gadają jak ja ładnie dziś wyglądam ;p siostra nawet zagaduję że muszę ją kiedyś tak pomalować ;D haha tzn. że ładnie wyglądam to jej odp. "wiesz co z tego, że ja Cię tak pomaluję jak Ty nie jesteś taka śliczna jak ja :mrgreen: " lubię jej dogryzać :-D

No proszę czego my tutaj się dowiadujemy! Ale ostra z Ciebie babka;p :-D do mężczyzn też ;p :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-08, 22:37 
Bohater

Alexa napisał(a):
Julita, dobra jesteś... Szwagra chciałaś lekko podgotować to rozumiem:) ale siostrze tak dopiekać? Byś się wstydziła... :lol:
Panowie, możecie mi później napisać jaki wynik... za krótką relację ze spotkania też się nie pogniewam... :-) bo niestety nie oglądam...

Ja też;( jakoś mnie ciągnie do motoryzacji ;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-08, 22:58 
Przyjaciel

brave napisał(a):
Alexa napisał(a):
Julita, dobra jesteś... Szwagra chciałaś lekko podgotować to rozumiem:) ale siostrze tak dopiekać? Byś się wstydziła... :lol:
Panowie, możecie mi później napisać jaki wynik... za krótką relację ze spotkania też się nie pogniewam... :-) bo niestety nie oglądam...

Ja też;( jakoś mnie ciągnie do motoryzacji ;-)

Motoryzacji - F1 lubisz ?

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-08, 23:05 
Szczypior

a mnie nie ciagnie do motoryzacji :)
być moze bedzie remis MU gra slabo w pucharach u siebie ale lepiej na wyjazdach

ja od 1999 roku jestem fanem MU po slynnym finale LM z bayernem no coz szybko odpadli za duzo kontuzji w tym sezonie a poza tym co sezon nie mozna grac na wszystkich frontach ze tak powiem

Znuzona ale jestes tak do siostry ? ja bratu tez czesto dogryzam ;) rodznstwa tak maja chyba hehe tak okazuja ze sie lubia ;)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-08, 23:19 
Pochłaniacz

Motoryzacja... hmm... Jedyne co z przyjemnością oglądam to imprezy z cyklu Red Bull X-Fighters... Chociaż czasami zastanawiam się czy to jeszcze motoryzacja czy już lotnictwo ;-) Polecam szczególnie na żywo. Emocje nie do podrobienia... :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-08, 23:30 
Bohater

Alexa napisał(a):
Motoryzacja... hmm... Jedyne co z przyjemnością oglądam to imprezy z cyklu Red Bull X-Fighters... Chociaż czasami zastanawiam się czy to jeszcze motoryzacja czy już lotnictwo ;-) Polecam szczególnie na żywo. Emocje nie do podrobienia... :-D

Ha,ha :-D powiedziałbym, że szybownictwo;) Dodam jeszcze F1 i MotoGP
Najbardziej to mnie jednak ciągnie do motoryzacji amatorskiej takiej, którą można samemu dotknąć pomacać i nie mówię tu o wyścigach tylko raczej jako hobby czy fascynacja :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-08, 23:39 
Bohater

Alexa napisał(a):

Tam nie ma się czego wstydzić :mrgreen: hehe trzeba było jej trochę humorek poprawić :-D a co do szwagra to się rzucił :-P dał mi dzisiaj tulipana - jakie szczęście, że wpadł po fakcie pomalowania i miałam błyszczyk na ustach :mrgreen: tekst "wszystkiego najlepszego" złapałam tego kwiatka tekst dzięki... stoi i się patrzy taki speszony po chwili "nie będziemy się całować ?" na to ja aaaa no nie nie jak wpadłeś z tym kwiatkiem to właśnie to pomyślałam, że nie będę Cię całować bo Cię ubrudzę :lol: hehehe a się zastanawiałam co on się tak patrzy i czemu jeszcze nie sobie nie poszedł :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-08, 23:40 
Bohater

brave napisał(a):
Znuzonaaa napisał(a):
szabla napisał(a):
Znużona oj tam codziennosc sie potrafi szybko zmienic ;) hehe a co do tapety no coz na inne dni zostanie i nie trzeba ponownie jej robic ;) wiec czasu zaoszczedzisz ;) zawsze sa jakies plusy :P

niezidentyfikowany jako kibic United nie znosze city :P

haha nigdy w życiu :-P przed snem ją zmyję :-D na razie niech jeszcze bd bo wszyscy gadają jak ja ładnie dziś wyglądam ;p siostra nawet zagaduję że muszę ją kiedyś tak pomalować ;D haha tzn. że ładnie wyglądam to jej odp. "wiesz co z tego, że ja Cię tak pomaluję jak Ty nie jesteś taka śliczna jak ja :mrgreen: " lubię jej dogryzać :-D

No proszę czego my tutaj się dowiadujemy! Ale ostra z Ciebie babka;p :-D do mężczyzn też ;p :-D

:shock: czy ja wiem czy taka ostra... hmm no ale niech będzie :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-08, 23:42 
Bohater

szabla napisał(a):
a mnie nie ciagnie do motoryzacji :)
być moze bedzie remis MU gra slabo w pucharach u siebie ale lepiej na wyjazdach

ja od 1999 roku jestem fanem MU po slynnym finale LM z bayernem no coz szybko odpadli za duzo kontuzji w tym sezonie a poza tym co sezon nie mozna grac na wszystkich frontach ze tak powiem

Znuzona ale jestes tak do siostry ? ja bratu tez czesto dogryzam ;) rodznstwa tak maja chyba hehe tak okazuja ze sie lubia ;)

To jest wzajemna "miłość" i wzajemne "dogryzanie" i trzeba łapać każdą możliwą okazję żeby dogryźć :mrgreen: już tak bywa :-P po za tym ona jest bardziej perfidna :mrgreen:

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-08, 23:46 
Bohater

Olek coś Ci na meila wyśle :-P

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2