dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 379  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: Wszystko i nic :)
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2012-03-07, 22:02 
Przyjaciel

Kolego brave nikt z osób tu piszących się nie przedstawiał ;-)
Ale napiszę że jestem normalnym chłopakiem w średnim wieku :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-07, 22:03 
Bohater

hehe no poważnie (znaczy nie chętnie ;/ poszłam jak zwykle zdać relację i po kasę... no ale jak to mama trochę ludzi miała i mówi zostań, pomóż... ja o jezuuu... Ona "Julita bo Cię wydziedziczę z testamentu" (a miałam wrócić do domu i się uczyć) i tak do 14 pomagałam aż wyjechała z tekstem "możesz iść do domu" na to ja "teraz to się już nie opłaca jak za 2h kończysz pracę" po za tym nie chciało mi się iść taki kawał do domu... i zostałam) byliśmy jeszcze u babci na obiedzie i po siostrę i graliśmy w 4 w chińczyka ;D Jakoś nie bardzo myślałam, że na niego u niej trafię (dobrze, że nie na cygankę- to też się zdarza... odkąd wydoiła ode mnie 550zł w miechu unikałam matki przez dobre 3 miechy bo wpadała codziennie zlukać czy jestem...) tak czy owak dopiero po 4l zobaczyłam, że ma ładne oczy i to dlatego, że się spojrzałam na niego bo tak to w ogóle unikałam jakiegokolwiek kontaktu a co dopiero wzrokowego...

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-07, 22:08 
Bohater

niezidentyfikowany napisał(a):

No to w takim razie miło mi Julita jestem :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-07, 22:08 
Bohater

Nasz didżej coś nie dba o oprawę muzyczną;(
coś podeślę od siebie ciekawe czy będzie w waszych " gustach " :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZSZoMe44 ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=_Oqxtr9FT44
http://www.youtube.com/watch?v=UCZAcqwb ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=rNfnJIny ... ure=fvwrel

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-07, 22:15 
Bohater

Znuzonaaa napisał(a):
hehe no poważnie (znaczy nie chętnie ;/ poszłam jak zwykle zdać relację i po kasę... no ale jak to mama trochę ludzi miała i mówi zostań, pomóż... ja o jezuuu... Ona "Julita bo Cię wydziedziczę z testamentu" (a miałam wrócić do domu i się uczyć) i tak do 14 pomagałam aż wyjechała z tekstem "możesz iść do domu" na to ja "teraz to się już nie opłaca jak za 2h kończysz pracę" po za tym nie chciało mi się iść taki kawał do domu... i zostałam) byliśmy jeszcze u babci na obiedzie i po siostrę i graliśmy w 4 w chińczyka ;D Jakoś nie bardzo myślałam, że na niego u niej trafię (dobrze, że nie na cygankę- to też się zdarza... odkąd wydoiła ode mnie 550zł w miechu unikałam matki przez dobre 3 miechy bo wpadała codziennie zlukać czy jestem...) tak czy owak dopiero po 4l zobaczyłam, że ma ładne oczy i to dlatego, że się spojrzałam na niego bo tak to w ogóle unikałam jakiegokolwiek kontaktu a co dopiero wzrokowego...

Oczywiście Julitko my Ci wszyscy wierzymy;p Dobrze bo przegnę w końcu :-D Czasami tak jest, że jest ktoś taki kogo najchętniej nie chcieli byśmy oglądać. Sam dobrze pamiętam, że w szkole to najbardziej nie chciałem patrzeć na grono pedagogiczne :->

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-07, 22:24 
Przyjaciel

Znuzonaaa napisał(a):

Bardzo mi miło jest :-)
Znajomi mówią na mnie Toudi a chciałbym Was tu traktować jak znajomych :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-07, 22:29 
Bohater

Oczywiście Julitko my Ci wszyscy wierzymy;p Dobrze bo przegnę w końcu :-D Czasami tak jest, że jest ktoś taki kogo najchętniej nie chcieli byśmy oglądać. Sam dobrze pamiętam, że w szkole to najbardziej nie chciałem patrzeć na grono pedagogiczne :->[/quote]

No czy ja wiem czy niechętnie... znaczy gdyby się tak nie gapił i nie szczerzył to może i by uszło... nawet jakby się gapił to nie w taki sposób... kiedyś u mamy jak byłam i nie wiem chyba modelowałam jakiejś dziewczynie włosy bodajże - przyszedł... ustał centralnie za mną... no nie wiem może niecały metr i lukał mnie od dołu do góry... centralnie, a że lusterko z przodu to niestety wszystko widziałam i nie powiem, że to krępujące później coś mojej matce szeptał na ucho na mój temat oczywiście nie spuszczając ze mnie wzroku... Ba bo on niezbyt normalny nie powiem (moja mama zresztą też dlatego z takimi ludźmi ma dobry kontakt i sami tacy dziwni są u niej - przez to jest wesoło...) Ba jeszcze jak chodziłam do technikum to codziennie wpadał i czekał na mnie u niej żeby córkę do domu odwieźć... No ale zawszę się mijaliśmy. Nie miał szczęścia... Gdyż oblał prawko za 1 mama tekst a to przez to, że rodzice Cię nie kopnęli na szczęście... 2 egzamin przed wpadł do mamy żeby go kopnęła lol i po egzaminie wpadł, że zdał... związku z tym hmm tekst, że ją odwiezie za to do domu - mama, że nie dziękuje samochodem jest... no to córkę... i tak na mnie wyczekiwał, ale się nigdy nie doczekał... i dzisiaj też ta jego perfidność te perfidne spojrzenie... dla mnie to jest śmieszne i żenujące no ale... zawszę się znajdują wariaci nie 1 i nie ostatni. Fakt faktem ładny chłopak i ma swój styl gdyż dziś dokładniej się przyjrzałam, ale nie szukam faceta więc to jest śmieszne.

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-07, 22:56 
Szczypior

niezidentyfikowany nikomi dzis nie kibicuje innego meczu nie pokazuja to rzucilem okiem ale 2 polowe odpuszczam bo zero emocji moja druzyna jutro gra :P

Znuzona to wycieczka pelna przygod widze a Ty jeszcze nie zadowolona oj oj cygance sie tak podejsc dalas ? hmm bardziej ostrozna badz moze z tym. Co do tego chlopaka czy tak sie dziwnie patrzy hmm no wiesz to zalezy co uznajemy za dziwne a co za normalne ;) tak z obcymi bo chyba go dobrze nie znasz to sie samochodem nie jezdzi chyba :P ja pieszo ide jak nie ma innej opcji czasem po 10 km sie chodzilo za mlodu wieczorem z imprezy na dobrym "paliwie" hehe podobasz mu sie i moze nie wie jak Ci to powiedziec dlatego zostal na tapie gapienia sie ;) ale z czasem kto wie jak sie to rozwinie :P

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-07, 23:04 
Bohater

Znuzonaaa napisał(a):

Bardzo mi miło jest :-)
Znajomi mówią na mnie Toudi a chciałbym Was tu traktować jak znajomych :-)

Na mnie Grzesiek lub Brave jak kto woli.

Jak zauważyłeś to my się już znamy od jakiegoś czasu i dla tego nie zapoznawaliśmy się powtórnie.
Po za tym Twój nick był zastanawiający czy to przypadkiem jakaś pomarańcza nas nie odnalazła( dotyczy tylko tych złośliwych)
Każdy uśmiech jest na wagę dobrego humoru dla tego jest nam miło :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2012-03-08, 00:58 
Bohater

szabla napisał(a):
niezidentyfikowany nikomi dzis nie kibicuje innego meczu nie pokazuja to rzucilem okiem ale 2 polowe odpuszczam bo zero emocji moja druzyna jutro gra :P

Znuzona to wycieczka pelna przygod widze a Ty jeszcze nie zadowolona oj oj cygance sie tak podejsc dalas ? hmm bardziej ostrozna badz moze z tym. Co do tego chlopaka czy tak sie dziwnie patrzy hmm no wiesz to zalezy co uznajemy za dziwne a co za normalne ;) tak z obcymi bo chyba go dobrze nie znasz to sie samochodem nie jezdzi chyba :P ja pieszo ide jak nie ma innej opcji czasem po 10 km sie chodzilo za mlodu wieczorem z imprezy na dobrym "paliwie" hehe podobasz mu sie i moze nie wie jak Ci to powiedziec dlatego zostal na tapie gapienia sie ;) ale z czasem kto wie jak sie to rozwinie :P

Ta pfff ja mam chłopaka po za tym jakoś moje miasteczko jest małe i praktycznie każdy każdego zna chociażby z widzenia ;D (gdybym chciała to już bym się dawno zakręciła... zresztą bd nie jedna okazja - tym bardziej, że babci ma coś tam z kolegą robić - wystarczy się do niej przenieść wszystko co potrzebuję ma net polsat cyfrowy itd więc jakoś bym przeżyła) ale tak czy owak nie jestem zainteresowana po za tym wiem powiedziała bym słowo a bym jutro już mogła się z nim zobaczyć - oficjalnie zapoznać... ale jakoś za dużo o nim wiem i to w samych negatywach. Po 1 z mojej siostry młodszej przyjaciółką chodził "jeżeli można to nazwać chodzeniem bo 2 dni" i odprawiali tzw. tarło po 2 podobno lubi wybić i coś wziąć... po 3 wiem, że lubi jeździć na tzw. dziwki a więc jak dla mnie to nie kandydat ;D Co do jeżdżenia z obcymi... jak chodziłam do technikum miałam przyjemność kilkakrotnie a to z koleżanką czasem faceci mi się na przystanku zatrzymywali z tekstem czy nie podrzucić bo jadą np. do pracy czy coś ;D i jakoś się zgadzałam. A co mi tam do odważnych świat należy - wiem, że to zleksza głupota tak teraz po przemyśleniach bo tak na prawdę Bóg wie co to mogli być za ludzie... ale na szczęście byli normalni. A co do gapienia przez niego to mówię wam gdybyście widzieli sami byście przyznali mi rację, że przesadnie.... Ba mama się z tego nabija... Jak wyszedł to się śmiała że lata tak przy mnie zawszę i że następnym razem jak przyjdzie to się go zapyta którą córkę bierze za żonę lol

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3787 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 379  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2