dajcie jej spokój wg mnie też to dla niej za wcześnie ale to jej wybór, jak mówią: "jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz" jeżeli ona teraz się "przewróci" i to będzie to tylko jej problem bo jeżeli koleś chce po prostu ją sobie ot tak przelecieć i zostawić to jej stosunek do facetów zmieni się diametralnie, będzie w przyszłości ostrożniejsza może nawet za bardzo co przysporzy jej kłopotów w życiu uczuciowym. bardzo prawdopodobne że koleś cie poprostu urabia takimi tekstami wkońcu on ma 18 lat i ma większe doświadczenie w bajerowaniu (grunt to strategia) gdy po sprawie cię zostawi i zostanie ci przypięta "plakietka kur*y" to ciężko ci będzie ci wyczuć który chłopak podbija do ciebie tylko żeby cię przelecieć a który dlatego że mu na tobie zależy, prócz tego będziesz musiała znieść wielki wstyd który pewnie zahaczy o twoich rodziców, jaką to córkę wychowali.... smutne ale tak jest
ja mam zaraz 19 lat ale nadal czekam gdyż nie chcę żadnych przygód czekam na dziewczynę która będzie mogła przy mnie usiedzieć dłużej niż 2-3 miechy....
chce czegoś więcej niż przygody moi kumple inaczej postępują i często siedzą zdołowani gdyż jakaś cizia powiedziała kocham a pokręciła się przy nich miecha 2....
nie wiem czy ona tu dalej zagląda ale napisałem to na wypadek gdyby tak było
PS.poznałem jakiś czas temu dziewczynę z którą dobrze się dogaduję nie jest płytka itp..., widzę że zależy jej na mnie i w tym miesiącu zaczynamy współżyć =]
(nareszcie jakaś normalna a nie kawałek plastiku
możliwe że ta jedyna )