Witty napisał(a):
Cytuj:
W języku angielskim określenie "gay" odnosi się często również do homoseksualnych kobiet, stając się synonimem "osoby homoseksualnej" – niezależnie od płci.
Przyjmijmy, że w moich postach gej napisałem po angielsku i wyjdzie na to, że to Ty skusiłaś ostro :D
EDIT: I teraz będziesz chciała napisać, że nie jesteś lesbijką. Nie piesz bo i tak o tym wiem... Ale pewnie i tak napiszesz żeby pokazac reszcie forum, że "wygrałaś" debate z gościem który nic o Tobie nie wie :D Piwo jej!
marna to wygrana. ;)
a w ogóle to na cholere o gejach wyjechałeś, hm? Ja w temacie teź pisałam "sex" po angielsku, sex analny czyli płeć dupy, może być płeć mózgu to i może być płeć dupy.
To właśnie tak samo "z dupy" tłumaczenie jak "napisałem gej po angielsku" tym bardziej, że po angielsku pisze się z lekka inaczej.
hm,
Cytuj:
Po drugie, fakt że słowo gay coraz częściej zaczyna być stosowane w odniesieniu do kobiet homoseksualnych więc teoretycznie można powiedzieć że dziewczyna jest gejem ;)
Witty napisał(a):
Cytuj:
W języku angielskim określenie "gay" odnosi się często również do homoseksualnych kobiet, stając się synonimem "osoby homoseksualnej" – niezależnie od płci.
Przyjmijmy, że w moich postach gej napisałem po angielsku i wyjdzie na to, że to Ty skusiłaś ostro :D
ni jak te słowa mają się do tego:
Witty napisał(a):
Jakbys nie zauwazyła wszystkie dziewczyny które
nie są lesbijkami sa teoretycznie gejami
Ponieważ posiadaja
popęd do osób płci męskiej. Lekka skucha, ale Ci wybaczam :D
skusiłabym i to ostro ale widać jak wcześniej wspomniałam, nie godnym jesteś przeciwnikiem do klótni jeśli sam podważasz swoje słowa. w tym wypadku naprawdę, nie trudno "wygrać" nawet nie pisząc "że nie jestem lesbijką" ;)
Teraz żeby "wygrać" udowodnisz mi, że lesbijki to nie są heteroseksualne kobiety?