dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-06-19, 16:01 
Bohater

olka080 napisał(a):
Słuchaj sama jest sobie winna :-/ Mi jej nie szkoda :-/ Przecie to mała k****** :-/ I wogóle nie uczy się tylko jej głupoty w głowie :-/

Ale to nie jej wina, że kręcą się koło niej chłopacy i odrazu, że jest dziwką. Jak podchodzi do niej chłopak i pokazuje jej języczek....... To jest chore. To oni są niewyżyci. Ja nie wiem co Ty możesz mieć do niej. Ona w niczym nie zawiniła. Ludzie się na nią uparli, bo chłopaki się koło niech kręcą i niby, że z każdym to robiła. Kiedyś kilka razy powiedziała, że robiła to kilka razy dziennie, żeby się odczepili, a te debile jej wierzyły. Jak rzucają w nią papierami i wogóle. Ja bym się skończył psychicznie. Niech się od niej odczepią. Ona nic nie zrobiła. Broniła się, żeby jej nie dokuczali, to tak mówiła. Potem był spokój, a potem znowu. I tak od dłuższego czasu nie pytali się o to tylko mówili, że jest dziwką. To jest chore. NIiech się leczą, a nie wyzywają. Nie wiem czy oni więdzą kto to wogóle jest.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-06-19, 17:42 
Ranger

Adek napisał(a):
Ale to nie jej wina, że kręcą się koło niej chłopacy i odrazu, że jest dziwką. Jak podchodzi do niej chłopak i pokazuje jej języczek....... To jest chore. To oni są niewyżyci. Ja nie wiem co Ty możesz mieć do niej. Ona w niczym nie zawiniła. Ludzie się na nią uparli, bo chłopaki się koło niech kręcą i niby, że z każdym to robiła. Kiedyś kilka razy powiedziała, że robiła to kilka razy dziennie, żeby się odczepili, a te debile jej wierzyły. Jak rzucają w nią papierami i wogóle. Ja bym się skończył psychicznie. Niech się od niej odczepią. Ona nic nie zrobiła. Broniła się, żeby jej nie dokuczali, to tak mówiła. Potem był spokój, a potem znowu. I tak od dłuższego czasu nie pytali się o to tylko mówili, że jest dziwką. To jest chore. NIiech się leczą, a nie wyzywają. Nie wiem czy oni więdzą kto to wogóle jest.

Adrian kto ją lepiej zna?? Ty czy ja??A w ogóle nie kręci się wokół niej nikt tylko ona w okół nich :mrgreen: I wiesz co?? Swoje shizy bezpodstawne trzymaj dla siebie. <haha>Adiarian obrońca utrapionych się znalazł :-/ Znasz ją tak jak ja znam Millera na real :-/ Koniec. ( Adrian ona mi mówiłą nie jedą rzecz na temat se... więc nie sądzę żeby była nie winiątkiem )
A tak na marginesie... dziewczyna która chce uprawiać seks w tym wieku nie wie do końca co robi... robi to albo po to bo jej koleżanki to już robiły... żeby szpanować ( tylko kurde czym?? :\/ ) W ogóle w gazetach można czytać o głupich nastolatkach.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-06-19, 18:10 
Bohater

olka080 napisał(a):
Adrian kto ją lepiej zna?? Ty czy ja?

Każdy ją troche zna, ja wiem swoje, a Ty swoje.

olka080 napisał(a):
A w ogóle nie kręci się wokół niej nikt tylko ona w okół nich :mrgreen:

To powiedziałaś, bo tak usłyszałaś od innych czy sama takie coś wywnioskowałaś?? :-/

olka080 napisał(a):
Adiarian obrońca utrapionych się znalazł :-/

Poprostu mam swoje zdanie i ono jest takie jak ona ma i chce żeby się od niej odczepili.

olka080 napisał(a):
Adrian ona mi mówiłą nie jedą rzecz na temat se... więc nie sądzę żeby była nie winiątkiem )

Odezwała się :-P Każdy coś wie, a potem to mówi. Nikt nie jest niewiniątkiem.

olka080 napisał(a):
W ogóle w gazetach można czytać o głupich nastolatkach.

Nie zdziwie się jak po wakacjach będą tematy w gazetach: Na koloni zrobił mi dziecko! :-/

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-06-19, 20:38 
Ranger

Kuźwa musimy o niej gadać????? :-/ Jak nam dadzą bana to będzie git wiesz :-/ Ja wiem swoje, znam ją lepiej, jest moją lepszą koleżanką nie twoją i tyla. Zresztą każdy woli dziewczynki które noszą kosmetyki w piórniku i prowokują chłopaków i trzymają w tajemnicy przed mamą prezerwatywy :-/
Ja się z tego tematu póki co wyłanczam. Uważam że to głupota, ale jak wiadomo nie ma leku na człowieka.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-06-19, 21:30 
Adept

wiecie powiem wam tak... wszystko sie zmienia zobaczcie jak wszystko poszlo do przodu...kiedys tak nie bylo...gdy ja mialem 13 lat i moi rowiesnicy to nikt nie pomyslal o takich rzeczach...a teraz? normalnie szok...tak naparwde to nie wiem dlaczego tak jest...zeby sie kochac to trzeba do tego dojrzec...ale widocznie teraz to nie ma znaczenia... nie rozumiem tych mlodych dziewczyn... co one chca pokazac i komu?

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-06-19, 21:32 
Ranger

Lonely napisał(a):
nie rozumiem tych mlodych dziewczyn... co one chca pokazac i komu?

Nie wszystkie ;) Nie które mają jeszcze trochę olejku w głowie ;P

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-06-19, 21:33 
Doświadczony killer

Lonely napisał(a):
.a teraz? normalnie szok...tak naparwde to nie wiem dlaczego tak jest...zeby sie kochac to trzeba do tego dojrzec...

Ano - internecik, różnorakie TV, gazetki - i heja... sprawdzić czy prawda co tam gadają.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-06-19, 21:37 
Adept

no i dobrze ze maja ten olej niektore:)... chyba nic nie zmienimy cos czuje ze beda jeszcze lepsze parodie...

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-06-19, 21:49 
Bohater

olka080 napisał(a):
i trzymają w tajemnicy przed mamą prezerwatywy :-/
Ja się z tego tematu póki co wyłanczam. Uważam że to głupota, ale jak wiadomo nie ma leku na człowieka.

Dobra koniec. Tylko z tą mamą to ona tak robi? :-|

A Lonely czasami kobiety czują się niedowartościowane i czegośim brakuje i myśla, żę chcą sexu, bo np. koleżanki już to robiły :-P

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-06-19, 21:53 
Adept

wiesz Adek uwierz mi glupota jest to zrobic nie majac o tym zielonego pojecia... a ze inni patrza na innych to nic nie poradzimy...potem tego beda zalowac ;]

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 90 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2