Adek napisał(a):
Ale to nie jej wina, że kręcą się koło niej chłopacy i odrazu, że jest dziwką. Jak podchodzi do niej chłopak i pokazuje jej języczek....... To jest chore. To oni są niewyżyci. Ja nie wiem co Ty możesz mieć do niej. Ona w niczym nie zawiniła. Ludzie się na nią uparli, bo chłopaki się koło niech kręcą i niby, że z każdym to robiła. Kiedyś kilka razy powiedziała, że robiła to kilka razy dziennie, żeby się odczepili, a te debile jej wierzyły. Jak rzucają w nią papierami i wogóle. Ja bym się skończył psychicznie. Niech się od niej odczepią. Ona nic nie zrobiła. Broniła się, żeby jej nie dokuczali, to tak mówiła. Potem był spokój, a potem znowu. I tak od dłuższego czasu nie pytali się o to tylko mówili, że jest dziwką. To jest chore. NIiech się leczą, a nie wyzywają. Nie wiem czy oni więdzą kto to wogóle jest.
Adrian kto ją lepiej zna?? Ty czy ja??A w ogóle nie kręci się wokół niej nikt tylko ona w okół nich
I wiesz co?? Swoje shizy bezpodstawne trzymaj dla siebie. <haha>Adiarian obrońca utrapionych się znalazł
Znasz ją tak jak ja znam Millera na real
Koniec. ( Adrian ona mi mówiłą nie jedą rzecz na temat se... więc nie sądzę żeby była nie winiątkiem )
A tak na marginesie... dziewczyna która chce uprawiać seks w tym wieku nie wie do końca co robi... robi to albo po to bo jej koleżanki to już robiły... żeby szpanować ( tylko kurde czym?? :\/ ) W ogóle w gazetach można czytać o głupich nastolatkach.