mery_blue napisał(a):
No własnie - tyle się słyszy, czyta o seksie grupowym... Już nie mówię nawet o iluś tam osobach, ale powiedzmy dwie pary? Ostatnio się nad tym zastanawiam i uważam że jest to dość ciekawy pomysł. Mam zamiar się skusić.
Myslę, że wszelkie odmiany seksu, pod warunkiem że są akceptowane przez wszystkie strony biorące w nim udział są jak najbardziej ok.
A Wy jak sądzicie? Bylibyście w stanie się na coś takiego zgodzić?? Uważacie to już za zboczenie? Czy jako normalną rzecz?
A ja miałam niedawno taką sytuację: miałam awarię w domu i poprosiłam sąsiada, który przyszedł z kolegą. Dosyć sprawnie się uwinęli z naprawą i zrobiłam kolację z alkoholem. Szczególnie ten kolega sąsiada mi się podobał, miałam na niego ochotę; po odrobinie alkoholu zabawa się rozkręciła; ja wyszłam na chwilę do toalety i zdjąłam majtki. Potem tak zrobiłam zeby on to widzial, ze nie mam nic pod spodem i w pewnym momencie wsunął mi rękę pod spódniczke; zapytałam, co będzie kolega robił, więc zająłam się nim a kolega zajął się mna i było super .....