dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2007-02-26, 22:30 
Przyjaciel

a ten, podstawowe pytanie, czy uprawialiście jakikolwiek seks czy od razu do oralnego chcesz się zabrać? ;p

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-02-26, 22:33 
Władca pierścieni

tak juz cos tam bylo:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-02-26, 22:35 
Przyjaciel

jak 'tak już coś tam było' to raczej poczekaj jeszcze trochę ;p i nie wyskakuj z tym za szybko ;]

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-02-26, 22:37 
Władca pierścieni

no dobrze,ale jak ja mam do tego podejsc??Jak zachecic??

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-02-26, 22:42 
Przyjaciel

chyba alina to pisała czy ktoś, po prostu samo musi wyjść w odpowiedniej sytuacji. Sam zacznij. Nie czekaj, aż Ci zaproponuje sama. Tylko odpowiednia sytuacja to nie to, że siedzicie sobie przed tv, a Ty nagle jej pod spódnicę głowę wkładasz ;P

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-02-26, 22:46 
Władca pierścieni

Tak to bym raczej nie zrobil tylko juz w trakcie.Ja nie wiem ale ona moze sie brzydzi.Zoabaczymy jak to bedzie.Mam narazie czas.

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-02-27, 08:54 
Władca pierścieni

jak jej bedzie dobrze to po jakims czasie powinna sie zrewanzowac... :mrgreen:
Probuj, nie nachalnie, ale raz troche, za jakis czas znowu, nawet jak sie brzydzi to w koncu zrobi jej sie troche glupio i zapewne Ci pozwoli, a jak pozwoli i nie spieprzysz robotuy to napewno jej sie spodoba:D

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-02-27, 15:55 
Ranger

Cytuj:
jak mozna zachecic dziewczyne do seksu oralnego??

Zachęcić? Hmm.. Rozmowa, choć krępująca czesto jest pierwszymkrokiem w wielu związkach które chcą czegoś spróbować, nie mozna robić nic na siłe. Ona może niebyć gotowa na coś takiego, jednakże jeśli w czasie pieszczot - takich nawet najzwyklejszych - zapytasz, czy jest coś co by chciała, co jej sie marzy w piesczzotach i seksie bedzie to wstep do waszej rozmowy. Spróbujcie porozmawiać o swoich potrzebach. Nie da się komuś czyatć w myślach, tak samo jak Ty nie wiesz czy Ona by chciała tak i Ona nie wie czego dokładnie Ty oczekujesz.. może i się domysla.. ale to nie wystarczy.
Wild ile jesteście razem? I to "coś tam" co było - to był seks? Czy tylko pieszczoty?Gra wstępna? Kto inicjatywe w Waszym związku wykazuje jeśli chodzi o intymną sfere waszego życia? Jesli nie chcesz nie odpowiadaj - spoko :) Ale dzięki temu może do czegoś dojdziemy :)
Trzymaj się:)

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-02-27, 16:35 
Władca pierścieni

Wiesz meey takie rozmowy mnie bardzo krepuja i nie wiem czy sie odwarze z nia o tym porozmawiac.Jestem z nia juz okolo roku.Ale chyba sex sie najbardziej nieliczy,a na takie rzeczy przyjdzie jeszcze czas.Moze tak jak mowisz ona nie jest gotowa.Sa to tylko pieszczoty a co do do imtymnych sfer to nie wiem,ale chyba oboje :roll:

Zgłoś post

PostNapisane: 2007-02-27, 17:05 
Ranger

Wild napisał(a):
takie rozmowy mnie bardzo krepuja

zapewne! jak i innych, ale niestety jeśli kwestia seksu nie jest w związku czymś oczywistym o czym mozna porozmawiać bez skrępowania, to taki związek ma po oby dwu stronach wiele wątpliwości. Wiem że na pewno się bardzo kochacie i ufacie sobie i właśnie zaufanie wobec drugiej osoby powinno wspomagać takie rozmowy. Wstyd nie powinien mieć tu nic do rzeczy - ale też jest druga stronamedalu - każdy w innymmomencie dochodzi do pewnych przemysleń i swoich racji. Na każdego przychodzi właściwy czas.
Życzę powodzenia przy rozmowach

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 31 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2