ema napisał(a):
Baleriana - 15cm to jest ponad średnia krajową! Facet mający 14-15 cm ma już 'czym sie pochwalić' ;)
Cytuj:
ogolnie to powyzej 20 jak jest to jest ok, ale mowie, to zalezy od postury chl
Właśnie przez taki dziwny pogląd, że im większy tym lepszy bierze się tyle kompleksów u facetów. 20 cm to za dużo, brzmi może zachęcająco, ale będzie raczej sprawiać problemy, może nawet ból partnerce ;)
Faceci w ogóle są mocno zakompleksieni na tym punkcie. A już jak któremuś nie daj bóg nie stanie, to już wielka afera i potem udowadnianie na siłę że to wcale nie jego problem, że raz tylko się zdarzyło a tak to kondycja świetna. Wiem z własnego doswiadczenia z facetami. Kiedyś przez przypadek znalazłam na przykład u mojego chłopaka środek na potencję. Zdziwiłam się, bo nigdy nie miał z tym problemów, a wręcz przeciwnieJ Jak mu powiedziałam o tym to zaraz się zaczerwienił. Mówił że to mu pomaga i dodaje pewności siebie, a że lek niegroźny, bo ziołowy, to nie boi się brać. No i co z tego pytam? Wielka mi afera, my mamy swoje kobiece sprawy, a faceci swoje. Z tym że mężczyźni nigdy się do tego nie przyznają.