dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
  Drukuj | Powiadom znajomego

Autor Wiadomość
PostNapisane: 2009-11-24, 00:31 
Szczypior

Davis napisał(a):
Tak więc mówię Ci, nic dobrego z tej 20 - tki nie ma, starość nie radość :-P
Optymistyczna motywacja :-P Zastanawiam sie czy tylko przyszedl juz czas na bycie powaznym?Niee..chyba jeszcze za wczesnie :-D

[ Dodano: 2009-11-23, 23:37 ]
Davis napisał(a):
Już wolę piwo, ono też usypia i w nadmiarze sprawia, że znikają wszelkie problemy :-P
Nie chcialam tutaj namawiac do alkoholizowania sie :-P
Davis napisał(a):
Jak się to mówi: fajnie było, nikt nie rz*gał. Dobranoc ^^
Mam nadzieje,ze jutro bede mogla powiedziec cos podobnego po imprezie heh :-D

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-24, 12:07 
Szczypior

Davis- Kalina Wam to by sie ten Chat przydal widze :)
Jak sie juz przyznalas to wszystkiego naj naj w dniu urodzin Kalinko!

A w temacie- to chyba jest troche tak jak ze znajomosciami internetowymi- czasami ludzie, ktorzy rozmawiaja ze soba bez blokad i hamulcow na necie w realu nie potrafia- trudniej im...
Wszystko to psycha... :)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-24, 13:11 
No właśnie, wszystkiego najlepszego kalina :mrgreen:

Cytuj:
A w temacie- to chyba jest troche tak jak ze znajomosciami internetowymi- czasami ludzie, ktorzy rozmawiaja ze soba bez blokad i hamulcow na necie w realu nie potrafia- trudniej im...
Wszystko to psycha... :)

Już sobie przypomniałem. To chyba Ty pisałaś o tym spłycaniu relacji ;-)

Nawiązując do cytatu - ja jestem takim osobnikiem, a wszystko przez moją cholerną nieśmiałość... :oops:

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-24, 16:44 
Szczypior

Davis napisał(a):
Nawiązując do cytatu - ja jestem takim osobnikiem, a wszystko przez moją cholerną nieśmiałość... :oops:
Niestety ale moge sie pod tym podpisac..niesmialosc to moja najwieksza wada!

[ Dodano: 2009-11-24, 15:45 ]
Janja napisał(a):
Jak sie juz przyznalas to wszystkiego naj naj w dniu urodzin Kalinko!
Davis napisał(a):
No właśnie, wszystkiego najlepszego kalina :mrgreen:
dziekuje :-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-25, 13:18 
Szczypior

kalina napisał(a):
Davis napisał/a:
Niestety ale moge sie pod tym podpisac..niesmialosc to moja najwieksza wada!

no wiec dla Was net to bardzo "otwarta" droga zawierania znajomosci, nie macie stresu ze spotkaniem twarza w twarz...
A propos niesmialosci, to mysle ze warto sie przelamywac i przezwyciezac swoja niesmialosc...
Bo to w sumie w zyciu bardziej przeszkadza niz pomaga- np w pracy.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-25, 15:49 
Władca pierścieni

Janja, nie zgodzę się z Tobą. Jestem osobą która otwarcie mówi co jej nie pasuje. W dodatku jestem bardzo stanowczy, a czasem i bezczelny. Nie uczyniło to mojego życia usłanym różami. Ludzie nieśmiali, nie mają takiej siły przebicia jak ludzie bezczelni, aczkolwiek są postrzegani jako lepiej wychowani i skromni.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-25, 17:20 
Oczytany mnich

CzcigodnyBuc napisał(a):
Janja, nie zgodzę się z Tobą. Jestem osobą która otwarcie mówi co jej nie pasuje. W dodatku jestem bardzo stanowczy, a czasem i bezczelny. Nie uczyniło to mojego życia usłanym różami. Ludzie nieśmiali, nie mają takiej siły przebicia jak ludzie bezczelni, aczkolwiek są postrzegani jako lepiej wychowani i skromni.

Ja tez i przyznaje racje ...Czcigodnemu

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-25, 17:43 
U mnie z tą nieśmiałością jest tak, że przyjdzie np. jakaś ładna dziewczyna, czy to koleżanka z klasy, czy znajoma, która mi się spodoba, no i ja już wtedy mam problem z rozmawianiem z nią, bo po prostu... podoba mi się. To chore, wiem i ciotowate, jak na faceta... :-|

Raz już przełamałem swoją nieśmiałość, ale to nie jest takie proste, jak się wydaje;]

A co do nieśmiałości w życiu - różnie to bywa, ale np. chamstwo można łatwej powstrzymać, niż przełamać nieśmiałość, więc uważam, że Janja ma nieco racji.

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-25, 20:26 
Szczypior

CzcigodnyBuc napisał(a):

O tak, zgadzam sie co do tego, ze ludzie "pyskaci i bezczelni" maja w zyciu pod gorke.. Co do niesmialosci- Wielu ludzi przyjmuje do pracy i szczerze mowiac z niesmialymi mi sie gorzej rozmawia, mimo ze sama jestem dosc otwarta i wygadana. Mysle, ze osobom niesmialym trudniej np. przedstawic swoje kwalifikacje, swoja wlasna osobe, mozliwosci itp, nawet jesli niejednokrotnie sa to bardzo wartosciowe osoby. Wlasnie tej sily przebicia im brak.

A co do postrzegania- to dosc subiektywne uczucie- znam wiele osob otwartych i pyskatych, ktorzy trzymaja pewnien poziom i wlasciwe maniery- mysle ze wlasciwie tak to nalezy wyposrodkowac i bedzie najlepiej.

Jak wiadomo zadna skrajnosc nie jest dobra.

Davis a propos:

Cytuj:
U mnie z tą nieśmiałością jest tak, że przyjdzie np. jakaś ładna dziewczyna, czy to koleżanka z klasy, czy znajoma, która mi się spodoba, no i ja już wtedy mam problem z rozmawianiem z nią, bo po prostu... podoba mi się. To chore, wiem i ciotowate, jak na faceta... :-|

fajnie, ze udaje Ci sie przelamywac, mysle ze jestes jeszcze bardzo mlodym mezczyzna, z czasem i to powinno Ci przychodzic latwiej, pamietaj trening czyni mistrza.
;-)

Zgłoś post

PostNapisane: 2009-11-25, 21:30 
Władca pierścieni

Janja, to prawda. Ale zwróć uwagę na fakt, że o wiele trudniej jest się wycofać za maskę obojętności, niż przełamać nieśmiałość. Wiem, iż na wiele rzeczy należy machnąć ręką, bo i tak się tego nie da zmienić, ale wciąż mam z tym problemy.

Nieśmiała osoba, również musi prowadzić walkę z sobą, aby się "przełamać", ale nikt jej nie weźmie, o ironio, za buca.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 2