Witty napisał(a):
Wiele osób ułomnych sądzi, że to choroba. Ja uważam, że jest to błąd w rozwoju człowieka.
Tego być nie powinno i jest to sprzeczne z wszelkimi zasadami życia, rozmnażania i rozwoju. Zgodzicie się ze mną? Wyobraźcie sobie gdyby na Ziemi wszyscy byli homo. Wyginęli byśmy piękną śmiercią naturalną. Jeśli chodzi o równouprawnienie... Niech sobie biorą śluby cywilne, niech sobie będą razem, ale od dzieciaków won! Jak homusy będą adoptowac dzieciaki to powoli acz nieubłagalnie do wymarcia będziemy sie zbliżać.
jak dobrze, że jestem bi, sama sobie spłodzę dziecko jak będę z kobietą, i co? ktoś mi zabroni? ;) myślisz, że homo geje i homo lesbijki sobie nie pomagają? :) na kazdym forum o tej tematyce pisze o dzieciach i każdy mówi "a tam, poprosze koleżankę/kolegę"
Poza tym, co w tym nie naturalnego? Bio masa w ciągu roku nie nadąża się zregenerować wobec ludzkiej konsumpcji i co? Mamy nie jeść bo wyginiemy jeśli wszyscy bedziemy jedli tyle ile potrzebujemy? Wniosek z tego taki, że jedząc dzialamy sprzeczne z wszelkimi zasadami życia, rozmnażania i rozwoju. ;) Poza tym, nie sądzisz, że może natura specjalnie wymyśliła gen homo który jest u 6% społeczeństwa żeby trochę obniżyć ludzką populację i dać szansę naturze i czas na regenerację bio masy? Że człowiek nie ma naturalnych wrogów którzy by ograniczali jego liczebność wobec czego natura musiała się bronić wymyślając homo, hiv i raka? Żebyśmy mogli jako gatunek przeżyć?
Wyobraźcie sobie gdyby na Ziemi wszyscy byli hetero i zawsze zdrowi. Wyginęli byśmy piękną śmiercią naturalną.
Inna kwestia. Niechciane dzieci. Kosciół mówi, że aborcja to coś złego bo jeśli Bóg chcial począć dziecko to człowiek nie może ingerować w jego wolę.
A Homo? Homo się rodzisz, nie masz na to wpływu, czy zatem nie jest to wola Boga? A za tem, jeśli jest, jakież my, ludzie, mamy prawo potępiać i krytykować to co stworzył i to co powołał do życia Pan. Bo skoro Bóg jest stwórcą calego swiata to i homo. I to on powołał ich do życia. Potępiając ich sprzeciwiacie się Jego woli, potępiacie Jego.
Za coś takiego będziecie się smażyć w piekle razem z homosiami i będziecie się bali schylić po mydło, taka prawda ;) w sumie to nawet, Pan homosiom wybaczy, bo w końcu są jego tworem, ale bankowo nie wybaczy tym którzy Twor jego potępiają ;) także, zacofańcy-katole, mohery i inni dewianci intelektualni, bójcie się ;)