dream* napisał(a):
Dishman, ale jest człowiekiem i może robić rzeczy w brew sobie a więc kochać się z kobietami - mało to takich przypadków na świecie? :) JEst wolny i to jego tylko wybór z kim się kocha, to jak z kobietami - bardzo satysfakcjonujący seks bez prezerwatywy i mniej satysfakcjonujący z prezwrwatywą a z 2giej strony seks 2ch mężczyzn lub geja z kobietą. Różnicy nie ma, bo tak naprawdę naprawdę każdy gej decyduje z kim chce sypiać. Nawet jeśli wydaje Ci się, że nie ma wyboru - zawsze może wybrać niesatysfakcjonującą go opcję - to tak jak z kobietami i pracą - albo, albo, nawet jeśli coś nas nie usatysfakcjonuje. Nie mówi mi więc o braku wyboru - człowiek to nie zwierze - człowiek ZAWSZE ma wybór.
No tak tylko, że to staje się bez sensu. Gej będzie chciał żyć w związku z mężczyzną, a nie z kobietą i wychowywać z nią dzieci. Ja też teoretycznie mogę się zmusić do stosunku z gejem. Tylko, że tego nie chcę. Moja psychika nie daje mi takiego wyboru. Owszem na siłe i żeby pokazać, że się da - mogę, ale bez sensu jest robić coś sprzecznego z sobą samym tylko aby pokazać, że się da.
Bezpłodność to niemożnośc spłodzenia potomka. W większości mowa o bezpłodności wynikającej z fizjologii, ale KAŻDY związek pra homoseksualnych jest bezpłodny. Osoby te nie mogą mieć swoich biologicznych potomków.