dream napisał(a):
Właśnie u ssaków ów homoseksualizm występuje, i nie gadaj jakbyś nigdy nie widział 2 piesków, raz jeden na górze, pozniej 2gi. :)
Pieski nie dymają się w odbytnicę. Żaden pies sobie na to nie pozwoli.
dream napisał(a):
Jesteś singlem?! A kiedykolwiek byłeś? Napewno. Nie mogłeś mieć wtedy dzieci, no chyba, że Ty na prawo i lewo. Czułeś się wtedy chory?!
To normalne, że jednak osoba nie może mieć dzieci. To nie czyni ją bezpłodną. Jeżeli jednak ktoś ma swojego partnera i nie mogą dorobić się dzieci, choć usilnie się starają, to jak to nazwać jak nie bezpłodnością?
ema napisał(a):
Chłopie jeśli dla Ciebie miłość = łupu cupu co 5 minut to ja dziękuję
Bardziej mi chodziło o to, że seks jest dopełnieniem miłości i występuje razem z nią. Białe małżeństwa to nieliczne przypadki. Zresztą nawet Kościół daje rozwód z powodu braku kontaktów seksualnych.
yeti napisał(a):
bez tarnsplantacji mozgu sie nie obedzie-dajcie mu spokoj...
Myślałem, że obrażanie użytkowników jest karane ostrzeżeniem... .
ema napisał(a):
zboczeńcami są ludzie, którzy nie uprawiają seksu,
Wymyślasz sobie cytaty? Doprawdy?
ema napisał(a):
ale też ludzie którzy robią to tylko dla przyjemności
Proszę czytać moje posty uważnie. Pisałem o tym. Chodzi mi o zachowania, typową technikę seksu.
Cały Twój dalszy wywód jest bezzasadny.
Anna napisał(a):
Dishman przeczytalam wszystkie Twoej posty i mam nadzieje ze wszystko co piszesz, to zart, bo jesli sie myle i mowisz wszystko serio to Ty masz chlopie problem. I kwalifikujesz sie do porady i to u dobrego specjalisty, bo zycie z Toba bedzie tragedia.
A co to ma wspólnego z dyskusją? Robisz sobie prywatę? Dyskutuj z argumentami i przedstawiaj kontrargumenty o ile na takie Cię stać. Prywatne opinie pisz na PW, albo zachowaj dla siebie.
Jedyne co mogę odpisać na taki post to post w podobnym charakterze, czyli obrażanie się nawzajem.
dream* napisał(a):
i właśnie dlatego, Dishman, przykro mi, że tak wąsko rozumiesz pojęcie homoseksualizmu. Może pora się zastanowić, i pomyśleć, że w homoseksualiźmie nie chodzi tylko o "penetrację odbytnicy u mężczyzn" - co uważasz za zboczenie. A nawet jeśli to co? Naprawdę nie rozumiem co kogo może obchodzić co kto i z kim robi w sypialni. Nie rozumiem całej ekscytacji tym tematem, przecież można obok homoseksualisty przejść obojętnie, i nie mówić mu, że jest chorym zboczeńcem, tak jak to robisz teraz. To naprawdę miłe nie jest, a pamiętaj, że Ci {my} ludzie mają uczucia. Czy ja Ci zaglądam do sypialni i oceniam czy Twoje łóżkowe zachowania są normatywne? A może lubisz wyuzdany seks z kajdankami i pejczami, ja nie lubię, czy to powód żeby powiedzieć, że jesteś zboczeńcem? Inna kwestia to taka, że piszesz, że obrzydzają Cię geje, okej, ale tak naprawdę nikt nie każe Ci na nich patrzeć bo i gdzie? Na ulicy? Daję słowo, żaden mężczyzna nie szedłby w tym kraju z innym za rękę, chyba, że po pijaku i to pod rękę. Nikt Ci nie każe snuć domysłów czy ten "zniewieściały" pan który siedzi obok Ciebie w metrze to przypadkiem nie gej, nikt nie każe Ci wyobrażać sobie co on robi w łóżku. A może to Ty jesteś zboczeńcem skoro sobie wyobrażasz? {no bo jeśli piszesz, że Cie to obrzydza..}
Oceniam zachowania. Uważam np. za zboczone sikanie na siebie, uważam za zboczone kopulowanie ze zwierzętami i trupami. Po prostu uważam, że takie zachowania nie są normalne. Mam do tego prawo? Mam prawo powiedzieć o takich zachowaniach, że są zboczone? Jasne, że mam. A uważam, że seks analny też jest zboczony.
Gej może moje zachowania uznać za zboczone. Czy ja mu bronię? Nie bronię. Ma prawo tak uważać. Każdy ma swoje poczucie estetyki, każdy ma swoją moralność i dla każdego co innego jest zboczeniem.
To, że piszesz, że ja powiedziałem o geju, że jest "chorym zboczeńcem" to spore nadużycie z Twojej strony. Przeczytaj jeszcze raz co pisałem o zboczeniu, przeczytaj też co pisałem o chorobie. W żadnej mojej wypowiedzi nie ma takiej dosadności. Staram się nikogo nie obrażać, ale jednocześnie wyrażać swoje poglądy.
W całej dyskusji tutaj mam wrażenie, że stoję po stronie osób niechętnych homoseksualistom i tym samym przytacza mi się wszystko to co mówią inne osoby, które również gejów nie akceptują. Naprawdę proszę czytać spokojnie i ze zrozumieniem moje posty, a dowiecie się tego co mam do przekazania, a nie tego co Wy chcielibyście przeczytać.