Cytuj:
No to jest długo. Ty chyba nie wiesz o co mi chodzi. 3 lata na papierze to może nie dużo. Ale jak sie musisz meczyć i cierpieć 365 dni razy 3, nie widząc żadnych zmian, w tym, zę cokolwiek może sie zmienić to uwierz mi jest to bardzo długo.
Dużo osób przeżywa miłość jako nastolatkowie. A jak ktoś nie miał nikogo do 20+ to raczej troche już mu lat uciekło.
No ok, a robiłeś coś w ciągu tych 3 lat, aby były widoczne te zmiany ? Może sygnały, które wysyłałeś nie były zbyt dobrze odczytane przez kobiety, albo nie potrafiły ich odczytać.
Cytuj:
I tak, z roku na rok coraz trudniej znaleźć kogokolwiek. Bo dziewczyny, panowie są w stałych związkach, biorą ślub i cięzko znaleźć samotnemu np 40 latkowi kobietę.
No ale dziwne, bo z roku na rok, mimo, że wiele par bierze ślub, to ..... to nadal sie wiążą, więc nie mów, że jest tak ciężko.
A co ja mam powiedzieć, że jest mi ciężko, bo też nie mogę trafić na ciekawego faceta i być w jakimś związku szczęśliwa, ale próbuję, nie załamuję się, i też mam już swoje lata.
Też powinnam powiedzieć ooo moje koleżanki w moim wieku już dawno są mężatkami i mają dzieci, a ja nadal nie.
Cytuj:
W ogóle ja dziękuje spotyktać miłość np dopiero po 50 roku życia. Już wole być chodzic na dziwki i szaleć niż czekać tak długo.
Ty chyba żartujesz ;> Wiesz ile osób po 50-tce i są szczęśliwi.
Aha, to wolisz korzystać z usług prostytutek, aniżeli znaleźć tą miłość której szukałeś całe życie, choćby nawet po 50 roku życia.
No to gratuluje udanego wyboru.