Po pierwsze gratuluje adminowi który dał mi karne punkty, mam nadzieje, że odwdzięczył sie tym samym koledze który na wstępie mnie bardzo miło nazwał.
Teraz do rzeczy.
Cytuj:
Mając 18 lat nie jest to wiek w którym powinno się myśleć o dziwkach. Mylisz fakty człowieku.
No sory ale jakie fakty? I gdzie jest to napisane, że nie powinno sie myśleć o dziwkach? A w takim razie kiedy powinno sie myśleć??
Tak rozumiem "głodnych".
Cytuj:
masz racje gówno wiem o "dłuższej" samotności. Za to ty z pewnością dużo o niej wiesz mająć 20 lat.
Tak uwierz mi, że jeżeli od np. 3 lat odczówam samotność, potrzebe bliskości, juz nie mówie tu o seksie ale o uczuciu drugiej osoby, to 3 lata samotności są bolesym i dłuuuuuuuuuuuim bardzo dłuuuuuuuuuuuuuuuim okresem czasu. Podczas gdy ty widzisz szczęśliwe młodsze pary w związkach i chciałbyś być na ich miejscu ale nie możesz. Ty tego nie zrozumiesz bo jak to ująłem i trzymam sie tego nadal gówno wiesz o tym, skoro nie jesteś sam. Z roku na rok, z miesiąca na miesiąc, z minuty na minute samotna osoba co cierpi z tego powodu zaczyna sie coraz bardziej obawiać, że takiej ukochanej osoby nie znajdzie. Bo czas leci a ty nadal sam.
A możesz mi chłopczyku powiedzieć czemu jestem poje*** ?? Bo jakoś wynika z tego, że właśnie traktuje seks jak coś normalnego a nei dobieram sobie jakiejś chorej idelogii. Nie dlatego?? No słucham, wiec 17 letni geniuszu dlaczego?? I od pojeb*** to se wyzywaj swoich kolesi a poje*** jesteś ty. Haha jak to zdanie żałośnie brzmi. Podobne już czytałem na tym forum...
Nie. Nie rozmawiamy o kolesiu co wybrałsie do burdelu żeby zaliczyć. Mnie to najmniej interesuje. Ja tutaj pisze o osobach takich jak ty, co piszą o miłości o tym, że pierwszy raz powinien być z osoba którą sie kocha bla bla bla. I do nich sie właśnie udzielam.
Cytuj:
Nikt nikogo nie obraził. Każdy w normalny sposób wyraził swoją opinię. Od tego jest forum. To Ty się rzucasz i atakujesz.
Mam ci zacytować pierwsze zdanie napisane przez pana Raz?? Owszem atakuje, bo mam powód.
Cytuj:
No nei wiem czy takie żałosne. Może i dla Ciebie. Dla większości normalnych ludzi seks się wiąże z miłością.
Idąc Twoim tokiem myślenia, lepiej rzucić się na pierwszą lepszą osobę i sobie ulżyć. Coś jak uzależnienie :p
Eh czy ty na prawdę uważasz, że o to mi chodzi?? Napisałem wyraźnie, że też uważam, że lepiej robić to z miłości itp. Ale ja w przeciwieństwie do was i waszych pustych rad, biore pod uwagę również fakt, że nie każdemu miłośc jest pisana a tym samym jeżeli by miał robić to tylko z miłości to by nie zasmakował seksu. A nie każdemu odpowiada taki układ.
Cytuj:
Poza tym wiek nie ma tu nic do rzeczy. Niektórzy ludzie dojrzewają szybciej niż Ci się wydaje i niejeden 16-latek zachowuje się jak 30 i na odwrót.
No i następna. 15 latko idz do ksiązek od matematyki bo takich bzdur to czytać sie odechciewa. Jak wiek nie ma nic do rzeczy?
No jak nie ma?? Poza tym o dojrzałosci do seksu ty mówisz?? A czym sie ona objawia?? No czym? Napisz mi jakikolwiek racjonalny argument który pokazuje, że 16 latek, może być do seksu gotowy bardziej niż hahahaha 30 latek.
A wiek nie ma nic do rzeczy?? No dziecko ty sie zastanów co ty za bzdury opowiadasz. Gadasz jak inni, tekst który ci nasuneło społeczeństwo i logika. Fajnie stracić cnote po 70 bo ktoś dojrzał do seksu dopiero w tym wieku. Musi na wiagrze jechać, zapewne seks będzie miał odlotowy, o ile wcześniej nie umrze na zawał, to z "babcią" przeżyje cudowne chwile i będzie podziwiał jej "piękne" "zbrabne" ciało. Na pewno dzieci sie do czeka bo w końcu 70 latki zachodzą w ciąże bez problemu, a no i sie wnuków doczeka też :D
A seks oralny będzie cudowny nie uważasz?? Albo jakikolwiek inny. Zwłaszcza, ze na dopalaczach i z tak "piękną" kobietą. I mi nie truj o miłości teraz. Seks to nie tylko miłość. To również pożądanie drugiej osoby. A jeżeli nie ma urody to rzadko kiedy pożądanie występuje. Więc zastanów sie co ty dziecko za głupoty opowiadasz.
Teraz tak. Ktoś kto nie jest juz "czysty" w wieku 16 lat jest ograniczony tak?? Bo tak wynika z twojej wypowiedzi.
I nie wszystko sie kręci wokół seksu?? Mylisz się. Świat jest przepełniony seksem, jest go wszędzie pełno, aż można dostać mdłości. I coraz młodsi sie biorą za seks. I mimo wszystko nie z byle kim, tylko z osobą do której coś czują.
P.S Jeżeli to ty robisz fotki które są na tym fbl w opisie to gratuluje i przyznaje, że masz talent. Rozwiajaj go bo jestem pod ogromnym wrażeniem. Zwłaszcza, że w tak młodym wieku.
Ciekawa zacznijmy od tego, że gówniarzem nazwałem tego małego szczyla ponieważ na wstępnie obraził mnie. I tylko i wyłącznie dlatego. Obraził jakby nie patrzeć starszego co powrzechnie sie określa takiego kogoś chamskim gówniarzem.
Masz racje sam przyznałem, że ja osobiście nei poszedłbym w wieku 18 lat do dziwek i nie poszedłem. Jednak napisaliście właśnie jak piszsz. Że to sie powinno robić z miłości i czekać na odpowiednią osobe. A nie napisaliście ile można czekać. A nie bierzecie pod uwagę faktu, że można sie nie doczekać. A 40 letni prawiczek też miał kiedyś 18 lat.
Pozdrawiam