dietetyk wrocław AAAA

Strefa czasowa: UTC + 2

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
  Drukuj | Powiadom znajomego

Re: praca magisterska
Autor Wiadomość
PostNapisane: 2016-02-04, 21:21 
Janusz, zartujesz sobie prawda? Teraz PRAWIE kazdy ma dyplom. On kompletnie nic nie znaczy! Sam zlecalem pisanie.net kilka prac i od tego nie umarlem ;p.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-02-11, 22:06 
Dokładnie ;p. Mi kumpel polecil pisanie.net i sam nie bede sie meczyc tylko za miesiac im zlece napisanie magisterki ;).

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-02-15, 17:19 
Szczypior

Ja swoją napisałam sama, tyle tylko, że inżynierską. Nawet przez myśl mi nie przeszło, żeby kupić pracę dyplomową.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-02-17, 21:39 
Inżynierska praca to co innego. W takiej pracy naprawdę pokazujesz swoją wiedze i to ma znaczenie. Zreszta pewnie na pisanie.net takich prac nie pisza, wolą wyreczać ludzi wlasnie w pisaniu bezsensownych prac, ktore nic w zyciu nie daja ;).

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-02-25, 10:35 
Janusz, ale glupoty gadasz! Teraz KAŻDY ma dyplom, wiec niby jaka to informacja dla pracodawcy? Chyba ze ktos ma dyplom z Harvardu to rozumiem. Też zamawiałem prace na pisanie.net i tego nie załuje :).

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-02-25, 16:18 
Pożeracz niewiniątek

Moja praca dyplomowa: musiałem, na podstawie pomiarów i zapisów zużycia energii elektrycznej zakładu przemysłowego opracować plan załączeń( i wyłączęń) urządzeń zakładu w przypadku ograniczenia mocy szczytowej zasilania. Musiało być bez ściemy, bo weryfikowała praktyka. Do dzisiaj w tym zakładzie plan jest stosowany, więc dobrze zrobione.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-02-25, 16:26 
Pożeracz niewiniątek

olek86 napisał(a):
Janusz, zartujesz sobie prawda? Teraz PRAWIE kazdy ma dyplom. On kompletnie nic nie znaczy! Sam zlecalem pisanie.net kilka prac i od tego nie umarlem ;p.

do niedawna jak prowadziłem budowy, pierwszym zapytaniem było : praktyka i udokumentowane dyplomem przygotowanie zawodowe. więc J. nie żartuje, w odpowiedzialnej pracy, gdzie o bezpieczeństwie osób decyduje przygotowanie zawodowe, im jest bogatsze i potwierdzone tym lepiej, tak jest w zawodach technicznych.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-03-01, 16:19 
No prosze cię. Nikt tu nie pisze o pracach inżynierskich! Tylko o jakiejś badziewnej socjologii czy innym kulturoznawstwie. Moim zdaniem serwisy typu pisanie.net są dobre własnie dla takich "studentów" :). I niczemu nie szkodzą.

Zgłoś post

PostNapisane: 2016-03-01, 19:06 
Pożeracz niewiniątek

korol787 napisał(a):
No prosze cię. Nikt tu nie pisze o pracach inżynierskich! Tylko o jakiejś badziewnej socjologii czy innym kulturoznawstwie. Moim zdaniem serwisy typu pisanie.net są dobre własnie dla takich "studentów" :). I niczemu nie szkodzą.

NOOOOO, SOOORRY!! Karolu, niejako uczestniczyłem w badaniach mej córki (socjologia U.Wr.) do jej pracy magisterskiej. Praca dotyczyła sytuacji osób przebywających w domach pomocy społecznej. Egzaminatorzy, ludzie tuż przed emeryturą, więc w wieku bliskim sytuacjom z pracy, pierwszy raz od wielu lat (w ocenie znanych mnie pracującym w uczelni) zainteresowała się pracą i jak opowiadała córka, zastanawiali się nad swoją ewentualną sytuacją i przyszłością w okresie emerytalnym w kontekście wniosków wywiedzionych w opracowaniu. Chodziło o samotność, wyobcowanie, poczucie nieprzydatności i tp. Sam czytając jej pracę byłem pełen podziwu dla ilości badań i wielorakości wniosków. Wniosek, róbcie wszystko by nie trafić do DOS. Bywają wyjątki, ale dos funkcjonuje u spodu równi życia, smutne.

Zgłoś post

DrukujPowiadom znajomego 

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 2