bajran napisał(a):
mazi07 napisał(a):
aby iść na studia to trzeba czuć w sobie chęć nauki. Jeśli ktoś jest zmuszany to nic z tego nie będzie. Ja wybrałem kierunek który mnie interesował. Logistyka w Opolu na WSB i jestem zadowolony.
Ja jestem ze Zgorzelca i wybrałem Logistykę, ale na WSB we Wrocławiu. O pracę się nie martwię, bo wokół miasta wiele firm ma swoje centra i magazyny. Zawsze coś się znajdzie.
Witam! Wybór jak najbardziej przemyślany i trafny. Widzę, że decyzja która Pan podjął jest bardzo dobrze przemyślana. Korzystając z okazji chcę zaprosić inne osoby zainteresowane studiami na uczelniach z grupy WSB na studia właśnie do naszych oddziałów. Studia można podjąć m.in. w Opolu, Wrocławiu, Gdańsku czy Poznaniu. Pełna oferta studiów z podziałem na miasta, w których można je podjąć znajduje się na naszej stronie internetowej wsb.pl/kandydaci/studia-i-stopnia/kierunki-i-specjalnosci Tam także można odnaleźć specjalizacje przypisane do danego kierunku. Dodam, że aplikując na studia do 19 września można oszczędzić aż 700zł podejmując studia w jednym z naszych oddziałów.
Pozdrawiam
Renata Mazur
Online Ekspert WSB Studia I stopnia