Dr Maurice Hilleman: Tak więc to co on zrobił, to sprowadził, to znaczy my sprowadziliśmy te małpy, miałem tylko te, i to było rozwiązanie, ponieważ te małpy nie miały dzikich wirusów ale...
Dr Edward Shorter: Czekaj, dlaczego zielone nie miały dzikich wirusów mimo, że pochodziły z Afryki?
Dr Maurice Hilleman: ... ponieważ nie były, nie były, nie były zakażone w tych grupowych przetrzymalniach, z wszystkimi innymi czterdziestoma różnymi wirusami...
Dr Edward Shorter: ale mieli te, które przywieźli z dżungli ...
Dr Maurice Hilleman: ... tak, mieli je, ale było ich stosunkowo niewiele, to co mieliśmy to zabudowa klatkowa gdzie będziesz mieć epidemiczną transmisję zakażeń w zamkniętej przestrzeni. Więc jakkolwiek, dotarły zielone i teraz już mieliśmy je w swoim posiadaniu i braliśmy małpy aby je wyczyścić, i boże teraz zacząłem odkrywać nowe wirusy. Więc powiedziałem, nauczyciel Judasz. Cóż dostałem zaproszenie od Fundacji Kinney Sister, która była przeciwstawiającą się fundacją, jeśli chodzi o sprawy żywych wirusów...
Dr Edward Shorter: Ach, prawda ...
Dr Maurice Hilleman: Tak, oni przyłączyli się do grupy Sabiny i prosili mnie, abym przyszedł i dał odczyt na spotkaniu Fundacji Kinney Sister i widziałem, że jest to międzynarodowe spotkanie i boże, o czym ja miałem mówić? Wiem, tematem mojej mowy będzie wykrywanie niewykrywalnych wirusów.
_________________ medicus curat, natura sanat.
|